Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Minchevden Medar Arayan Ç.Rizespor

Ç.Rizespor maça iyi başladı iyide mücadele ediyordu ayağa dikine  oynuyordu iyi alan savunması yapıyordu ortada  dengeli bir oyun vardı her iki takımın kalesine gol pozisyonu dahi yokken .
Sahneye kaleci Gökhan çıktı olmadık pozisyonda yediği hatalı gol sonrasında Ç.Rizespor takımını oyuncuları sarstı tam o golün sarsıntısını geçirirken art arda hatalı goller sonrasında Ç.Rizespor takımı oyuncuları tamamen oyundan koptu.
İlhan hocanın farkın dahada açılacağını fark edip peş peşe oyuncu değişiklerine gitti, en azından yapılan değişiklikler de oyunu tuttu farkın dahada açılmasını engelledi.
Geldiğimiz noktaya baktığımızda oynanan oyundan bahsetmeye izin vermeyen kaleci Gökhan, gecen sezonda Ankaragücü karşısında yediği hatalı golden sonra sakatlanıp oyundan çıkarılmıştı.
Aslında o müsabakada yediği gol sonrasında Gökhan’ın Ç.Rizespor defterini kapattığını düşünmüştük sözleşmesinde bitmişti.
Taraftarda o müsabakada Gökhan’a çok tepki göstermişti dolayısıyla Gökhan bu sezon öncesi bir müddet kulüp aradı bulamayınca Ç.Rizesporla sözleşme imzaladı.
Aslında bu anlaşmanın yapılması yanlıştı gelişen bu tablo karşısında bunu yönetimin fark etmesi lazımdı.
Hazır söz yönetimden açılmışken yönetimin çok şanslı olduğunu düşünenlerdenim çünkü İlhan hoca gibi bir hocayla çalışıyorlar, hocanın sayesinde başarılı olduklarını sanıyorlar.
Yönetimin başarılı olduğunu düşünmüyorum kimse kusura bakmasın İlhan hoca olmazsa bu takım şua anda küme düşmüştü.
Bir senedir bu takım bir santrafor santrafor diye bağırırken bir turlu santrafor bulamayan bir yönetim kurulu. Gecen sezondan bu sezona bir artı transferleri yok önemli bir oyuncusunu kaybetmiş onun yerini dahi dolduramamışlar.
Ligde nerde ise bütün takımlar yenilenmiş Ç.Rizespor da ilk on birde oynayacak yada oyuna alıp oyunu değiştirecek bir oyuncun dahi yok hocanın bilgisi becerisi çalışkanlığı oyunu okuması oyun stratejisiyle gidiyor ama nereye kadar gider bilemiyoruz.
Bu takıma bir santrafor alınmadı takımda bu ligin oyuncusu dahi yok denecek kadar az bu takıma takviye lazım Ç.Rizespor gol atamıyor takımda gole yakın gol vuruşu yapan oyuncu yok.
Bu takım   Minchevden medar arıyor ya bu oyuncu birinci ligde küme kalmaya oynayan takımlara oynayamaz arkadaşlar.
İsim veriyorum Akintola, ya arkadaşlar bu kadar boş bir oyuncu olur mu ya oyunda bir olumlu pası yok kanat oyuncusu kaç kere çizgiye inip orta yaptı kaç tane gol attı kaç tane gol pası verdi, mesela bu tur oyuncuların sayısı çok talkımda.
Hocanın oyun disiplini çalışkanlığı oyuncuların genç olması iyi niyetli olması verilen görevi ellerinden geldiği kadar yapmaları sonuç alıyor.
Her zaman futbolda bir laf var bir takımın atanıyla tutanı iyi olacak senin atanında yok tutanında, elinde sana maç alacak. 

İlhan hocaya güvenimiz tam  ,ah teşke Keşke yönetim de eksikleri tamamlayabilse bir şeyler yapabilse ama maalesef sizin sayenizde başarılı olduklarını sanıyorlar çok şanslılar .Ancak İlhan hoca o kadar şanslı değil çünkü elindeki yetersiz kadro ile bu ligde direniyorsun zaman zaman zor durumda kalıyor  ama nereye kadar.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar