Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

İlhan Hoca Çaresiz

Ç.Rizespor Kasımpaşa karşısında istenilen oyunu ortaya koyamadı.
Ç.Rizespor gecen sezon ligin başlarına  banko oynayan as oyuncularını  kaybettikten sonra bu sezonda kadroya doğru dürüst bir transfer  katılamadı.
Hazırlık döneminde yeterli transfer yapamayan Ç.Rizespor yönetimi hala ipe un seriyor .
Kasımpaşa karşısında tel tel dökülen Ç.Rizespor takımın elde tutulacak birkaç oyuncu anca sayabiliriz
Ligin başında bahsetmiştik ve alınan galibiyet sonrasın dada takımın iyi olmadığından bahsetmiştik çünkü doğruya doğru . 
Geldiğimiz noktaya baktığımız da ligin en kotu kadrosuyla lige başlayan Ç.Rizespor ligin en iyi teknik direktörlerinden de biriyle çalışıyor buda takım adına yönetim adına  bir şans .
Hazırlık döneminde İlhan hoca bahsetmişti bekler hariç bana her bölgede transfer lazım eee bir tek takıma katkı sunabilecek bir oyuncu alındımı .
Baktığımızda Kasımpaşa karşısında iki pası uç yaparken devamlı rakibe topu bırakıp peşine koşan,aman alavı gibi  sonen ataklar , ya defansa yada auta gitti.
Gecen sezonda ligin başında takımda Benhur vardı Mithat vardı Demirhan vardı Shelvey vardı şu anda bunlardan hiç biri yok yârlerine alınan oyuncuda yok Sauer yok.
Buradan baktığımızda Mithat Benhur hala hazır değil Benhur sakat yerleri dolduruldu mu hayır.
Kasımpaşa müsabakasına bakıyoruz kadroda eksiklik kulübede istenilen oyuncu yok .
Dolayısıyla da İlhan Hoca çaresiz eli ayağı bağlı kenarda ne yapacağını şaşırmış durumda böyle giderse bırakır giderse şaşırmayın. 
Oyunculara baktığımızda Olawoyin orta sahada yalnız kalıyor etkili olamıyor, aslında Olawoyin kilit bir oyuncu tamamen hücum oynasa kitlenen oyunu açabilecek oyuncu, orta sahada yalnız kalınca hücumda da yetersiz kalıyor.
Varesanovic orta sahadan top alamıyor, Ç.Rizespor’ın en önemli oyunu hızlı oyundu bu olamayınca hızlı oyuncularda etkili olamıyor anında toplar gelmiyor.
Santrafor Sowe bu ligin santraforu değil rakip defansın arasında kayboluyor.
Bu müsabakada öne çıkan oyuncular Mocsi, Hojer, ve Akintola, idi oyunda istekli isteneni yapan doğru oynayan oyunculardı hele hele geldiği günden beri ilk kez Akintola, istekli ve mücadeleci başarılı oynadığını gördük.
Zaten Kasımpaşa müsabakasında ilk on bire başlatılan Minchev ile Ç.Rizespor on kişi oynadı üstelikte 74,dakıka oyunda kaldı varlığı ile yokluğu belli değildi, düşünebiliyormuşsunuz oyuncu yok takımın düştüğü hale bakın.
Geldiğimiz noktaya baktığımızda kesinlikle transfer gerekiyor bir kaleci, bir sol stoper, bir on libero, bir sekiz numara, bir on numara, bir santrafor, alınabilirse birde ele avuca sığmayan kanat oyuncusu, alınamasa da olur elde oyunculardan Olawoyin katta oynatılır dahada başarılı olur.
Eğer iyi bir sekiz numara alınırsa Olawoyin takıma yeni bir transfer olur hücum oynar takım rahatlar.
Yanı orta sahadan hücuma dikine ve hızlı ayağa top gelmiyor.
Gıdığımız noktaya baktığımızda takıma nokta transferler gerekirken 19 yaşında hasan 20 yaşında Hüseyinleri alarak milletin futbol aklıyla dalga geçmenin bedeli ağır olur bunun zararını Ç.Rizespor görür bu takıma doğru dürüst transferler gerekiyor ayıptır ayıp bal ligine mı oyuncu alıyorsun tamam gelecek adına transfer yaparsınız da şuanda kimi oyalıyorsunuz .
Tekrar soyluyorum bu yönetimin bir şey yaptığı yok İlhan hocanın sayesinde bu takım gecen sene rahat bir sezon geçirdi.
Bu yönetim taraftar düzenlemesini dahi yapamıyor arkadaşlar maratonun haline bak gecen seneden sadece benim tanıdığım yüze yakın kombine almayan var çünkü maratonun geçeğini taraftar derneğine verdiler, biz bu ilde ilk dernek kuranlardan biriyiz olacak işmiş bu, yaptığınız hiçbir doğru iş yok arkadaşlar kusura bakmayın .
Baktığımızda saydığımız transferleri Ç.Rizespor yönetimi yapabileceğine inanmıyorum inşallah yanılırım şayet eksik transferler yapılmazsa İlhan hoca gider Ç.Rizespor küme düşer demedi demeyin.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar