Rize MHP Tam Kadro Ankara’da

Rize MHP Tam Kadro Ankara’da

MHP Rize Adaylarına Ankara’da Düzenlenen Rize günlerinde yoğun ilgi gösterildi.

Ankara’da düzenlenen Rize günlerine katılan ve orada incelemelerde bulunan MHP Rize il başkanı Serkan Birben, MHP Rize Milletvekili aday adayı O.Cem Kazmaz, MHP Rize Milletvekili aday adayı Ömer Ökten, MHP Pazar ilçe Başkanı Erdoğan Pınar, MHP eski Rize il genel meclis üyesi Hasan Kansızoğlu, MHP Kalkandere ilçe başkanı Muhammet Yılmaz Rize günlerindeki ilçe stantlarını inceleyerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldılar.

Rize günleri açılışına tam kadro katılan ve katılımcılardan yoğun ilgi gören MHP Heyeti Fuar’daki Rize’liler ile uzun uzun sohbetler etti.

Çaykur standında Çaykur genel müdürü İmdat Sütlüoğlu ile Beyaz çayın Rize için önemi ve Rize’ye katkıları konuşuldu. Konuşma sonrası açıklama yapan O.Cem Kazmaz “ Rize günleri Rize’nin tanıtımı için ve Ankara’da yaşayan Rize’lilerin biraz olsun hasret giderebilmeleri anlamında önemli bir etkinliktir. Çaykur’un kurmuş olduğu tanıtım standını çok başarılı bulduk. Çaykur Rize’nin olmazsa olmazıdır bu tarz etkinliklerde kendini bu kadar güzel ifade edebilmesinden dolayı, Kendini ve Rize’yi bu kadar güzel tanıttığından dolayı Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.