Mucitler Rize’de Buluşacak

Mucitler Rize’de Buluşacak

Rize Belediyesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi işbirliğiyle Yerel ve Akademik Mucitler buluşuyor.

Düzenlenecek olan çalıştay için Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı düzenleme kurulu üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Nilay Akçay, Öğr. Gör. Melike Nur Uzunoğlu ve Abdulmuttalip Pilatin ziyaret etti.

Ziyarette Rize Belediyesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’yle ortaklaşa olarak düzenlenecek “Yerel ve Akademik Mucitler Buluşuyor” adlı çalıştay konuşuldu.

BAŞKAN KASAP’TAN TAM DESTEK

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yapılan kültürel ve sosyal faaliyetlere her zaman destek vermek istediklerini belirtti.

Yapılacak olan çalıştayın hem yerelde hem de akademik düzeyde vatandaşlara oldukça kaktı sağlayacağını ifade eden Başkan Kasap, “Şehrimizde yaşan insanların oldukça ilginç buluşları ve fikirleri olduğuna inanıyorum. Bu sayede vatandaşlarımız, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz buluşlarını ve fikirlerini sergileyebilecektir” dedi.

Düzenlenecek olan çalıştay, her kesimden yerel ve akademik fikirleri, buluşları bir araya getirmek, kaynaşma ortamı sağlamak, katılımcılara buluşlarını, fikirlerini tanıtma ve sergileme imkanı sağlamayı, yeni buluşları ve fikirleri teşvik etmeyi amaçlıyor.

Yerel mucitler, lisans ve lisansüstü öğrenciler, araştırmacılar ve akademisyenler buluşlarıyla çalıştaya katılabilecekler.

Katılımcıların 30 Kasım 2014 tarihine kadar buluşlarını, fikirlerini anlatan bilgiler, fotoğraflar ve varsa diğer materyallerle birlikte https://sempozyum.erdogan.edu.tr/mucitlerbulusuyor adlı internet sitesine başvurmaları gerekmektedir.

Başvurular, 5 Aralık 2014 tarihinde Bilim Kurulu tarafından değerlendirilecek ve ön değerlendirmeden geçen tüm buluş ve fikirler sergilenecektir. Ayrıca Bilim Kurulunun uygun gördüğü buluş ve fikirler için sözlü sunum oturumları gerçekleştirilecektir.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.