Memişoğlu, ‘Karadeniz rüzgarı’ ile yola çıktı

Memişoğlu, ‘Karadeniz rüzgarı’ ile yola çıktı

Memişoğlu, ‘Karadeniz rüzgarı’ ile yola çıktı

Memişoğlu, ‘Karadeniz rüzgarı’ ile yola çıktı

Ege Karadenizli Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Memişoğlu, Hilton Otel’de düzenlenen  basın toplantısıyla İzmir 1’inci bölgeden milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Yoğun katılımın sağlandığı toplantıya sivil toplum örgüt temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Konuşmasına “Zorlu bir yolculuğa çıktığımın farkındayım” diyerek başlayan Memişoğlu, “Ancak, arkamda, yanımda her zaman destek olacaklarına inandığım dostlarım, arkadaşlarım, sivil toplum örgütleri ve üyeleriyle birlikte her şeyden önemlisi güzel İzmirimizin güzel insanları var. Gelen teşvikler ve istekler doğrultusunda, kuruluşunda u yana değişik kademelerinde yer aldığım Adalet ve Kalkınma Partisi’nde bu kez 25’inci dönem milletvekili aday adayı olma kararı aldım” ifadelerini kullandı.

Süleyman Memişoğlu Kimdir?
1963 yılında Rize’nin merkeze bağlı Küçükçayır köyünde yedi kardeşin en büyüğü olarak dünyaya gelen Memişoğlu evli ve dört çocuk babası. İlk, orta ve lise eğitimimi Rize’de tamamladı. 1987 yılında İzmir’de ticaret hayatına atıldı. Ardından İstanbul’da ailesi ile birlikte yük ve yolcu gemilerine erzak tedarikinde bulunan GİMAŞ Uluslararası Kumanyacılık şirketini kurdu. GİMAŞ halen yurtiçinde ve yurtdışında İzmir başta olmak üzere 9 ayrı şubesi ve 350 çalışanı ile ülkemize önemli bir ekonomik girdi sağlamaktadır. Birçok sivil toplum örgütünün yöneticiliği ve üyeliği ile birlikte halen Ege Karadenizli Sanayici ve İşadamları Derneği’nin de yönetim kurulu başkanı.

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.