Mehmet Aslankaya Suskunluğunu Bozdu

Mehmet Aslankaya Suskunluğunu Bozdu

Cumhuriyet Halk Partisi Rize il başkanı Mehmet Aslankaya bomba açıklamalarda bulundu. CHP Rize il ve ilçe örgütlerinin görevden alınacak haberleri üzerine sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Aslankaya Öyle bedavadan milletvekilliği yok diyerek örgütlerinin desteklediği adayı açıkladı.

  CHP Rize il başkanı Mehmet Aslakaya çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Örgütümüzün adayı Necdet Basa’dır diyen  Aslankaya  "Necdet Basa Yoksa il başkanı olarak ben yokum" açıklamasında bulundu." Aslankayanın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde.

   CHP Rize İl Örgütü ve ilçe örgütlerinin görevde olmasına rağmen, kamuoyunda konuşulan “görevden alınacaklar” sözcüğünü gündemde tutmaya çalışanların başındaki kişi önce gelsin Rize’den milletvekili adayı olsun görelim. Öyle bedavadan milletvekilliği yok. Bu yaygarayı yapan tetikçilerin başında olan kişi hangi gün hangi partide olduğunu açıklasın. AKP mi? Yoksa Saadet mi? Şimdi ise sıra CHP’ye geldi. Bunlara cevap verilmesi lazım ki; kamuoyu bilsin… Şimdi açık açık söylüyorum. Örgütümüzün adayı Necdet Basa’dır. Ancak onumla seçim kazanılır. Aksi takdirde Rize’den milletvekilliği almak istemeyen yöneticiler var, böyle olursa il başkanı olarak ben yokum, yetkili organlar görevden alsa da 7 haziran geçer, neşe içinde istediklerine ulaşırlar, diğer tetikçileri dikkate almıyor, muhatap bile almıyorum. Mehmet ASLANKAYA – Rize İl Başkanı


 



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.