Torpille balık tutmak isterken canından oldu

Torpille balık tutmak isterken canından oldu

Ordu’nun Fatsa ilçesi Ilıca beldesinde torpille balık avlamaya çalışan gençlerden biri torpilin elinde patlaması sonucu hayatını kaybederken, arkadaşı yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Fatsa ilçesine bağlı Ilıca beldesi Uzundere Mahallesi ırmağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Onur Yıldız (16), Oğuzhan Özçelik ile birlikte balık avlamak için ırmağa gitti. Onur Yıldız ve arkadaşı suya girerek balık avlamak için hazırladığı içi torpil dolu şişenin fitilini ateşledi. Erken patlayan torpil, Onur Yıldız’ın ölümüne yol açarken, patlamada Oğuzhan Özçelik de yaralandı. Patlama sesini duyan vatandaşlar olay yerine akın etti. Köylüler, Onur ve arkadaşı Oğuzhan’ı ırmaktan çıkardı. Onur Yıldız olay yerinde hayatını kaybederken, Oğuzhan Özçelik ise Fatsa Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Olay yerine gelen Onur Yıldız’ın anne ve babası, “Biz sensiz ne yaparız oğlum” diyerek gözyaşı döktü. Onur Yıldız’ın cesedi, Fatsa Devlet Hastanesi morgunda ön otopsisinin yapılmasının ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.