Tebessüm Kuaför ve Güzellik Salonu Rize'de açıldı

Tebessüm Kuaför ve Güzellik Salonu Rize'de açıldı

Tebessüm Güzellik Cengiz Plaza’da hizmete başladı.

    Doğu Karadeniz Bölgesinde de gelişme sürecinde olan Güzellik Merkezleri maalesef bir çok konuda önemli sorunlar yaşıyor. Uygulama, ürün seçimi ve hizmet sunumu konusunda yaşanan sorunların çözümü için bugüne kadar mesafe ciddi alınamaması müşteri memnuniyetini ötelerken Tebessüm Güzellik bu alanda ciddi mesajlar sunuyor. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibinden yola çıkan Tebessüm Güzellik sektörde kullanılan ürün ve cihazların sağlık normlarına % 100 uyumlu olanlarını bünyesine dahil etti.

     Zayıflama ve zayıflama sonrası sıkılaştırma alanında özellikle cihazları bünyesinde bulunduran Tebessüm Güzellik cilt bakımı konusunda da bir çok özellikli uygulamaya ev sahipliği yapacak. Tamamen bitkisel özellikli ürünlerle cilt bakımı yapılacak Tebessüm Güzellik de cilt bakımı için ürünler yanı sıra cihazlarda kullanılacak.
Tebessüm Güzellik de bir başka ürün çeşidi de Masaj. Bayanlara hizmet verilecek bölümde müşterilere masaj sonrası banyo keyfi de sunuluyor.
     Tebessüm Güzellik de bir diğer hizmet bölümü Kuaför alanında. Bayanların hizmet alacağı Kuaför Bölümünde müşterilere ferah bir alan sunuluyor.

       Tebessüm Güzellik ve Kuaför Salonun da bütün bu hizmetler için hijyen koşulu üst düzeyde. Tüm bölümler için hijyen kriterlerini sağlık normlarına göre uygulayan Tebessüm Güzellik müşteri memnuniyeti için oldukça iddialı. Rize merkez Küçük Postane yanında bulunan Cengiz Plaza da hizmet verecek Tebessüm Güzellik, müşteri memnuniyetinde olduğu gibi  eğitimli personel konusunda da oldukça iddialı.



















TELEFON: 212 08 88
MAİL: meralbaskarali@hotmail.com


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.