RTB ile İTB Kardeş oldu

RTB ile İTB Kardeş oldu

Rize Ticaret Borsası, İstanbul Ticaret Borsası`yla Kardeş Borsa Oldu.

Rize Ticaret Borsası, İstanbul Ticaret Borsası`yla Kardeş Borsa Oldu.
 
İstanbul Ticaret Borsası başkanları, meclis üyeleri ve çalışanlarından oluşan heyet Rize Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Ziyarette Rize’nin gelişimine katkı sağlayan projeler üretmek, birlik ve beraberlik içinde çalışmak amacıyla Rize Ticaret Borsası ve İstanbul Ticaret Borsası kardeş borsa olma kararı aldı.
Görüşmede, başkanlar tarafından Rize ve gelişimi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Özellikle Rize ekonomisinde önemli yer tutan çay sanayisi hakkında heyete bilgi verildi.  Çayın Ülkemiz, bölgemiz ve Rize’miz için hayati önem taşıdığını belirten Erdoğan, “Ülkemizde bir kültür olan çayın hak ettiği değeri bulabilmesi için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda kardeş borsa olarak İstanbul Ticaret Borsası’ndan da yardımlarını bekliyoruz ” dedi.
 
İstanbul Ticaret Borsası Meclis Başkanı İslam Ali Kopuz, “Bende bir Rizeli olarak ilimize faydalı çalışmalarda seve, seve Rize Ticaret Borsamızla birlikte çalışmayı isterim. Kardeş borsa olma yolunda ilk adımı bu ziyarette atmış olduk. Bundan sonraki çalışmalarımız için hayırlı olmasını dilerim” dedi.
 
Görüşmeden sonra Borsa binasını gezip, çalışmalar hakkında incelemelerde bulunup bilgi alan heyet, Akredite Borsa olma yolunda ilerleyen Rize Ticaret Borsası’nın çalışmalarından memnun olduklarını ifade etti.
 Ziyaret sonunda teşekkürlerini ileten İstanbul Ticaret Borsası Başkanları ve RTB başkanları karşılıklı günün anısına ayrı, ayrı plaket takdimlerinde bulundu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.