Rize’den ABD’ye Film Tepkisi

Rize’den ABD’ye Film Tepkisi

Rize’de cuma namazı sonrası bir grup basın açıklaması ile ABD'de çekilen ve İslam’a ve Hz. Muhammed’e hakaretler içeren "Müslümanların Masumiyeti" filmine tepki gösterdi.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Şeyh Camii önünde Cuma namazı sonrası toplanan ve aralarında Saadet Partilileri'nde yer aldığı yaklaşık 100 kişilik grup adına konuşan Ramazan Bursa, söz konusu tahrik filmi ile küresel ırkçı emperyalizmin kendi halkları arasında yükselen değer olan İslam’a karşı ilginin önünü kesmeye çalıştığını belirtti. Yaşana kaosun sorumlusunun ABD’ olduğunu ifade eden Bursa, şöyle konuştu:
“Dünyada huzur ve barış ancak İslam’la mümkündür. İslam düşmanları ne yaparsa yapsınlar hakkı üstün tutan İslam hakim olacaktır. Buda çok yakındır. İslam en üstündür ve ondan daha üstünü yoktur. İslam’ın peygamberi olan Hz. Muhammed’e yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. İslam’ın baharı ancak Muhammed’i bir duruş sergileyenlerin eliyle gelecektir. İslam birliğinin kurulması ile Muhammed’i bir koku tüm dünyayı saracak ve bu dünya gül bahçesine dönecektir. Hiçbir çirkinliğiniz kainatın efendisine olan aşkı gölgeleyemez.”
Grup, daha sonra sloganlar atarak dağıldı.







Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.