Rize'de İntihar Şovu

Rize'de İntihar Şovu

Rize’de intihar girişiminde bulunan Mümin Mengen isimli genci, çıktığı plazanın çatısından indirmek için plazada işyeri bulunan esnaf 1000 TL verdi. Parayı gören genç ölmekten vazgeçti…

Rize Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan Yavuz Plaza’nın çatı katına çıkarak çıkarak intihar girişiminde bulunan Mümin Mengen, Kastamonu’dan Rize’ye iş için geldiğini, kaç gündür çalmadık kapı bırakmamasına rağmen bir iş bulamadığını ifade ederken, artık dayanacak gücünün kalmadığını ve ruhsal sorunları nedeniyle intihar girişiminde bulunduğunu söyledi. 11 katlı iş merkezinin çatı katından tam aşağıya atlarken yanına gelen bir polis memuru ve esnaf Şenol Balcı, Mümin Mengen’i zor da olsa ikna etmeyi başardı.

mumin-mengen.jpgYavuz Plaza’da esnaflık yapan Şenol Balcı, intihar girişiminde bulunan gence 1000 TL yardımda bulunarak iş sözü verdi. Emniyet birimleri ile İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler ve itfaiye anında olay yerine gelerek, olası bir faciayı önledi.

Mümin Mengen, olay yerine gelen gazetecileri görünce yüzünü kapatmaya çalıştı. Polis ekipleri daha sonra Mengen’i Cumhuriyet Polis Karakolu’na götürerek sorguladı.

Rize’de ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Mümin Mengen, Trabzon’a giderek, intihar şova burada devam etti.

Trabzon’da 6 katlı banka binasının çatısına çıkan Mengen, polislerin uzun süren ikna çabası ile çatıdan indirildi. 1.000 TL borcu olduğunu ve babasının hasta olduğunu belirten gencin akli dengesinin yerinde olup olmadığı tartışılıyor.

Mümin Mengen, Rize'de 1.000 TL'yi cüzdanına koydu ama Trabzon'da umduğunu bulamadı...

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.