Recep Şafak Yeniden Başkanlığa Seçildi

Recep Şafak Yeniden Başkanlığa Seçildi

Müftü Yusuf Karaali diyanet eğitim merkezi konferans salonunda yapılan 4.olağan genel kurula diyanet sen genel başkanı Mehmet Bayraktutar ve yönetim kurulu üyeleri, Diyanet Sen Rize şubesine üye 1002 üye siyasi parti temsilcileri,ilçe müftüleri ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan genel kurulda divan oluşturulurken konuşmalara geçildi
Yeniden diyanet sen Rize şube başkanlığına aday olan Recep Şafak yaptığı konuşmasında üye sayılarını 1002 ye çıkardıklarını ifade ederek Rize’de yetkili sendika olduklarını kaydetti.
Ardından kürsüye gelen diyanet sen genel başkanı Mehmet Bayraktutar din görevlileri için sendikacılığın önemine vurgu yaparak yetkilerle yaptıkları görüşmelerde üyelerinin sorunları dile getirdiklerini ve birçoğuna ise çözüm bulduklarını kaydetti
Konuşmaların ardından tek liste halinde seçime gidilirken Recep Şafak başkanlığa seçildi. Şafak’ın listesi şu şekilde oluştu.
Harun Güney şube sekreteri,Cemal Taşcı teşkilat sekreteri,Abdullah Dokumacı mali sekreter,Kenan Çavuşoğlu mevzuat sekreteri,Hızır Yağcı eğitim sekreteri, ve Musa çelik dış ilişkiler sekreteri listede ayrıca 7 yedek üye 3 disiplin kurulu asıl üyesi ile 3 yedek ve 3 denetleme kurulu üyesi ile 3 yedek yer aldı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.