'Kimse Beni Görevden Almadı'

'Kimse Beni Görevden Almadı'

Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Turan, görevden alındığına dair bazı gazetelerde yer alan haberler üzerine ``Kimse beni görevimden almadı`` dedi.



Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Turan, düzenlediği basın toplantısında, göreve geldiği günden bugüne kadar çeşitli entrikalarla karşılaştığını iddia ederek, ``Beni kimse hırsızlıkla suçlayamaz`` diye konuştu.

Odada yıllarca başkan vekilliği yaptığını ifade eden Turan, şunları söyledi: ``Seçildiğim günden bugüne kadar hakkımda olmadık iddialarda bulundular. Bin 35 üyeyi sildim ve silmek zorundaydım. Sildiğim üyeler İyidere ve Derepazarı`ndan. İlçede esnaf odaları varsa oradan üye almamız yasal değil. Ben de bunun gereğini yaptım. 28 Şubat 2010`da seçildim ve seçildiğim günden beri rakibim ve yandaşları benimle uğraşmakta. Yönetimimde olan Sultan Dinç başkan vekili olmak istedi. Ancak bir rakibi daha çıkınca 5`e 5 oy aldılar. Aralarında anlaşmalarını, belli sürelerde görevi yapmalarını istedim. Yine anlaşamayınca odada daha eski görev yapan arkadaştan yana oy kullandım ve o kazandı.``

Bazı gazetelerde görevden alındığı hakkında yazı yazıldığını ifade eden Turan, ``Yerimdeyim ve hiçbir yere gitmedim. Bakanlık müfettişi benim 7 aylık taksi esnafı olduğumu belirtmiş. Bunlar şikayetler üzerine oluyor. Ben de bunu ispat ettim ve 1977`den beri taksi mükellefiyim. Uğraşacak başka yerler arasınlar. Kimse beni görevimden almadı`` dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.