Kadıoğlu'ndan Pazar'da bir dizi ziyaret

Kadıoğlu'ndan Pazar'da bir dizi ziyaret

Hentbol Federasyonu Genel sekreteri Barbaros Mutlu Kadıoğlu, Pazar Belediyesi ve Üniversite Derneğini ziyaret etti.

Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Barbaros Mutlu Kadıoğlu, Pazar Belediye başkanı Ahmet Basa’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Basa’dan Pazarspor Hentbol Takımına destek isteyen Kadıoğlu, Pazar halkı ve kurumlarının hentbol sporuna ilgi göstermelerini, destek vermelerini istedi.

Ardından Pazar Meslek Yüksekokulu Derneğini ziyaret ederek, dernek başkanı Abdullah Uzun’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Hentbol Federasyonu Genel sekreteri Barbaros Mutlu Kadıoğlu, “Uzun süredir işlerim dolaysıyla Ankara’da bulunuyordum. Bu yüzden derneğimizi ziyaret edememiştim. Yüksekokulumuzun ardından ilçemizde bir de fakülte kurulması, bizi ve bizim gibi başkentte bulunan hemşerilerimizi son derece memnun etmiştir. Bizler sizlere elimizden geldiğince yardım etmeye hazırız. Dernek çalışmalarını takip ediyoruz. Zor şartlarda yapılan bu hizmetin ne kadar önemli olduğunu anlatmak mümkün değildir. Maddi hiçbir karşılığı olmamasına rağmen gönüllü olarak çalışan sizleri kutluyorum.” dedi.


Dernek başkanı Uzun ise Ziyaretinden dolayı Kadıoğlu’na teşekkür ederek, “Bizler sizin gibi bürokratların ilçelerine sahip çıkmasını arzu ediyoruz. Tabii ki siyasilerinden hemşehrileri olan sizlere sahip çıkması gerekiyor. Hangi il ve ilçede bir Pazarlı varsa o bizim derneğimizin fahri bir üyesidir. O yüzden sizlerin katkısı bizler için çok önemlidir.” diye konuştu.




 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.