CHP ve MHP`den Hacımüftüoğlu'na  tepki

CHP ve MHP`den Hacımüftüoğlu'na tepki

RİZE Valiliği görevinden İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı`na atanan Seyfullah Hacımüftüoğlu`nun, veda ziyaretleri kapsamında sadece Ak Parti Rize İl Başkanlığı`nı ziyaret etmesine, CHP ve MHP il başkanları tepki gösterdi.

Başbakanlık Müsteşar Yardımcılığı görevinden 3 yıl önce Rize Valiliği`ne atanan Seyfullah Hacımüfütoğlu, geçen hafta İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı’na atandı. Rize’de bir haftadır ilçeler ile birlikte sivil toplum örgütlerine veda ziyaretleri gerçekleştiren Hacımüftüoğlu, bugün de Belediye İşhanı`nda önce bölgesel televizyon kanallarını, ardından da aynı binada bulunan Ak Parti Rize İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Hacımüftüoğlu`nun, ziyaret sırasında korumasına fotoğraf ve görüntü alınmaması için talimat verdiği öne sürüldü.

Bu arada Hacımüftüoğlu’nun sadece Ak Parti’yi ziyaret etmesine CHP ve MHP`den tepki geldi.

CHP Rize Başkanı Mehmet Aslankaya, Hacımüftüoğlu`nun sadece bir siyasi partiyi ziyaret etmesinin şık olmadığını belirterek, "Ak Parti`nin Valisi, tabi ki Ak Parti`yi ziyaret eder. Başka bir şey beklemeye gerek yok" dedi.

MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi de, Hacımüftüoğlu`nun kendilerini veda yemeğine davet ettiğini ancak partiyi ziyarete gelmediğini belirterek, "Ak Parti’ye giden valinin diğer partileri de ziyaret etmesi beklenirdi" diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.