Çaykur`dan kesintisiz alım

Çaykur`dan kesintisiz alım

Çaykur`da birinci sürgün yaş çay kampanyasının tamamlanmasının ardından ara verilmeden başlanan ikinci sürgünde, çay alımları yaş çay toplanan tüm bölgelerde kesintisiz devam ediyor.

İkinci sürgün yaş çay alımlarının yoğunlaştığı bu günlerde, her gün birkaç çay fabrikasında inceleme ve denetleme çalışmalarına devam eden Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, “Bölgemizde yazın en sıcak günlerini yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayına birkaç hafta kaldı. Bu nedenle de üreticilerimiz haklı olarak bir an önce çaylarını toplamak istemektedirler. Bizler ramazan ayını da göz önünde bulundurarak tüm fabrikalarımızda, çay alım evlerimizde yapılması ve alınması gereken önlem ve tedbirlerin çalışmalarını haftalar öncesinden hazırladık. İşletmelerimizin tümünde ikinci sürgün yaş çay alımlarımızın sorunsuz, huzurlu, bereketli, birlik ve dayanışma içerisinde gerçekleşmesi için tüm ekibimizle mesai mefhumu gözetmeden, hafta içi, hafta sonu demeden 24 saat görevlerimizin başındayız.” dedi.

Her hafta çay fabrikalarını dolaşan ve fabrikaların üretimine yönelik tespitler edinen Sütlüoğlu; “Başta kaliteyi, ambalajı, verimliliği ve ürün çeşitliliğini iyi takip ederek sektörde, en beğenilen, öncü ve örnek marka olma yolunda daha organize, daha profesyonel bir şekilde bahçeden bardağa, çayımızı tüketicilerimizin damak zevkine en kaliteli ve sağlıklı bir şekilde sunabilmenin çalışmalarını sürdürmeye devam ediyoruz.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.