Atatürk Caddesi’nde Yol Çöktü

Atatürk Caddesi’nde Yol Çöktü

Rize’de Atatürk caddesi Ak-iş hanı ile Mataracı hanın hemen ortasında yer alan yolda kısmi çöküntü meydana geldi.Belediye ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında işhanının temelinde sıkıntı olduğu görüldü.

Daha öncede aynı yerde çöküntü meydana geldiğini kaydeden çevre esnafı dilekçeleri ile birlikte belediyeye müracaat ettiklerini ama yol çökmeden orda bir çalışma yapılamayacağı cevabını aldıklarını kaydettiler.

Mataracı handa işyeri olan Mehmet Yazıcı yazdığı dilekçeleri göstererek dükkanımdan hafriyatlar çıkmaya başladı bunu belediyeye bildirdiğimde yoldan sorunun kaynaklanmadığını söylediler bende kendi imkanlarımla işyerimin içersinden perde beton yaptırdım şimdi yaşanan olay daha öncede yaşanmıştı maalesef soruna çözüm bulmadılar koca alanı yıkıp yeniden yapmak zorunda kalacaklar çevre esnafı olarak bu yolun çöküş işine köklü bir çözüm bekliyoruz dedi.


Öte yandan Atatürk caddesi üzerinde meydana gelen çökme cumhuriyet caddesine bakan bir dükkanın içerisinde hissedilince işhanlarının temellerinin ne kadar sorunlu olduğunu ortaya çıkmış oldu.

  (Üst caddenin 3 kat altındaki dükkanın arkası)



Atatürk Caddesi


(Dükkanın arka bölümü kumlar buradan aşağıya dökülmüş)


(İşletme sahibinin dükkanın arka bölümüne kendi imkanlarıyla yaptırdığı istinat duvarı)


YOL ÇÖKMEDEN 1 HAFTA ÖNCE ÇEKİLEN RESİMLER

(Dükkandan çıkarılan kumlar)








Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.