Rizespor'dan Milli Takıma

Rizespor'dan Milli Takıma

Çaykur Rizespor U-18 takımının başarılı futbolcusu Fatih Kaan Arıman, U-18 Milli Takım Kampına davet edildi.

Çaykur Rizespor U-18 takımının başarılı stoperi Fatih Kaan, Karadeniz Bölgesi Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Turgay Semercioğlu’nun raporu doğrultusunda U-18 Milli Takımının İrlanda Kampı öncesi, bu kampa katılacak futbolcuların belirleneceği İstanbul Nevzat Demir Tesislerindeki kamp sürecine dahil edildi.

Coca Cola Akademi U-18 Ligi’nde mücadele eden Çaykur Rizespor’da 19 maça çıkan ve defans oyuncusu olmasına rağmen 4 gol atarak takımın forvet oyuncusuyla aynı gol sayısını elde eden genç Fatih Kaan, bir çok maçını takip eden Turgay Semercioğlu’nun raporu doğrultusunda Karadeniz Bölgesinden bu kampa katılacak olan 4 sporcudan biri oldu. 3 sporcunun Trabzon’dan seçildiği kampa Rize’yi temsilen ise sadece Fatih Kaan katılarak bölgedeki yaşıtları arasından sıyrılmayı başardı.

1994 doğumlu olan ve futbola 7 yaşında Zeytinburnuspor’da başlayarak 10 yaşında Rize Telekomspor’a gelen Fatih Kaan, 4 yıl sonra ise Çaykur Rizespor Yıldızlar Takımına dahil edildi. Önümüzdeki günlerde İstanbul’daki kamp sürecine katılacak olan Fatih Kaan, buradan seçilmesi halinde ise U-18 Milli Takımının İrlanda kampına katılarak Milli Takım futbolcusu olma şansını elde edecek.

Öte yandan geçtiğimiz sezon Spor Toto 3. Lig takımlarından İnegölspor’u 2. Lig’e taşıyan ve geçtiğimiz günlerde yine bir 3. Lig takımı olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile anlaşan Rize’nin başarılı Teknik Direktörü Taşkın Güngör’ün de dikkatini çeken Fatih Kaan için görüşmelerin başladığı ve bu sezon Erzurum temsilcisi ile sözleşme imzalayabileceği beliriliyor.

(Turgay Ayhan)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.