Rizespor’da Hossam Hassan İddialı

Rizespor’da Hossam Hassan İddialı

PTT 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor, Mısırlı futbolcu 23 yaşındaki Hossam Hassan`la sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşırken, genç orta saha oyuncusu iddialı açıklamalarda bulundu.

Mısır`ın Masry Port Said takımının 23 yaşındaki ön liberosu Hossam Hassan, sağlık kontrolünden geçerek, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenmanlara başladı. Tecrübeli oyuncu ayağının tozuyla daha ilk günlerden hedeflerini açıkladı.
Mısır'lı yıldız oyuncu İHA muhabirine yaptığı açıklamada “Bir alt ligde oynayan bir kulübe geldiğim için açıkçası tedirgindim. Vatandaşım Ayman daha önce Çaykur Rizespor forması giydi. Onun tavsiyesi ile Rize'ye geldim. Süper lig takımı olmamasına rağmen takımın imkanları ve gücü beni oldukça şaşırttı. Süper Lig'e yakışan bir takıma geldim. Bu doğrultuda çalışmalarım ve azmim olacak. Bu güzel ve büyük kulübe şampiyonluk yaşatabilmek için var gücümle savaşacağım” dedi.
Dört yıl önce Türkiye’de top oynamak için Diyarbakırspor ile anlaştığını ve iki ay sonra bu kulüpten ayrıldığını belirten Mısırlı oyuncu “Genç bir oyuncu olmama rağmen farklı ülke takımlarının formalarını giydim. Türkiye’de futbol çok seviliyor ve takip ediliyor. Her futbolcu burada forma giymek ister. Çaykur Rizespor tesisleri ve stadı ile beni büyüledi. Gelip buradaki imkanları görünce, buranın benim için ödül olduğunu düşündüm. Kulübün bir üst lige çıkması için var gücümle mücadele edeceğim. İnşallah dört yıldır arzulanan Süper Lig'e, bu sezon çıkacağız. Bir yıllığına kiralık gelmem kimseyi yanıltmasın. Ben Çaykur Rizespor’da başarılı bir sezon geçirerek, gelecek sezonda bu takımın formasını giymek istiyorum” diye konuştu.

Takımı ile iki idmana katıldığını belirten genç oyuncu Hassan “İlk antrenman öncesi hocam beni yanına çağırdı. Kısa bir konuşma yaptık. Beni son oynanan Mısır Olimpik Takımı maçlarında izlemiş ve takımda benim gibi bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu söyledi. Ben bundan çok mutlu oldum. İnşallah ben bu güvenin karşılığını oynadığım oyunla vereceğim. Taraftarımızın da beklentileri var. Onlar da sabretsinler, Hassan’ı beklesinler. Bu takım için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.
Öte yandan lisansı yetişmediği için takıma katılamayan orta saha oyuncusu Hossam Hassan, 12 numaralı taraftar formasıyla sahaya çıkmak istediğini söyledi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.