Rizespor Bikoko , İlyas Bilmecesi

Rizespor Bikoko , İlyas Bilmecesi

Birinci lig ekiplerinden Ç.Rizespor Erzurum Palandöken’de bulunan bir otelde kampını sürdürürken kampa Bikoko ve İlyas dışında 27 futbolcu yer alıyor.

Teknik direktör Engin Korukır nezaretinde gerçekleştirilen çalışmada sportif direktör  Oğuz Konuk Aydın ile yöneticilerden Muharrem Kasap yer aldı.

Gerçekleştirilen çalışmanın ardından Çay TV Spor’a özel açıklamalarda bulunan ve takıma denenmek için gelen gurbetçi futbolcun sol bek Süleyman Çelikyurt Rizespor’a şampiyonluk yaşamayan geldiğini söyledi.

Kazakistan milli takım kalecisi Davit Loriada  hedeflerinin süper lig olduğunu ifade ederek takıma arkadaşlarına çabuk adapte olduğunu ifade ederek taraftara mesaj gönderdi kimse endişelenmesin bizim yerimiz süper lig olacak dedi.


Teknik direktör Engin Korukır da yaptığı Açıklamasın da Erzurum kampı çok verimli geçti bunun faydalarını ilerde göreceğiz Ç.Rizespor çok büyük bir takım 2 futbolcumuz kampa katılmadı ama Rizespor 2 futbolcuya endeksli kalmayacaktır 3 veya 4 transfer daha yaparak lige hazır başlamak istiyoruz dedi.

Korukır taraftara mesaj göndererek ligde herkes bizden çekinerek oynayacak bundan kimsenin şüphesi olmasın dedi.


Yöneticilerden Muharrem Kasap ta özelikle Bikoko ve İlyas konusunda açıklama yaparak bu iki futbolcu başka takımlara transfer olmak istediklerini söylediler bizde kendilerine gelecek transfer tekliflerine açık olduğumuz söyledik Ç.Rizespor nasıl bu futbolcuları buldu ise onlarında yerine futbolcu bulacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Günde 3 antrenman yaparak kampa devam ettiklerini kaydeden sportif direktör Oğuz Konuk Aydın’da Erzurum kampının ardından Bolu’da hazırlık maçlarıyla kampın süreceğini ifade ederek arkadaşlık ortamının çok güzel olduğunu söyledi.











Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.