Mustafa Denizli'den Önemli Açıklama!

Mustafa Denizli'den Önemli Açıklama!

PTT 1. Lig’in 32. haftasında Çaykur Rizespor kendi sahasında MKE Ankaragücü’nü 3-0 yenerek Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yaklaşık 4 aydır Çaykur Rizespor başarısı için yönetim, taraftar, teknik ekip ve futbolcular ile olağanüstü bir özveri ile bu güne geldiklerini belirterek, "Bütün katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Futbolcularım örnek bir oyun mücadele örneği sergilediler. İlk hedefimize ulaştık. Lig sonunda diğer planlamaları yapacağız. Bu başarılar yaşanır biter. Bu maçta şampiyona yakışan bir takım sahada vardı. Geçen yıl bu takım Akhisar maçında büyük bir travma yaşadı. Kolay bir maç olmadı. Futbolcularım maçın ikinci yarıda istediği oyunu oynayarak maçı kopardı. Ligin en çıkışta olan bir takımına karşı oynadık. Takımıma taraftarımıza yönetimimize bir daha teşekkür ediyorum. Rize’ye geldiğim gün bir çok yerden mesaj aldım. Rize’ye gelmek için iki nedenim vardı. Bunu sezon sonu açıklayacağım. Şimdi yeni bir projem olacak önümde. Mutlaka bir hedefimiz olacak. Bizi bir kademe yukarı taşıyacak olan bir hedeftir. Bu iki maçı tamamladıktan sonra bunları kamuoyuyla paylaşacağız. Maç sonu ortaya çıkan tabloyu herkes yaşamak ister. Ben bunu defalarca yaşadım. Bu Rize’de ki hedeflerimden biriydi. Bunu başardığımız için mutluyum” şeklinde konuştu.

Maça iyi bir futbol oynayarak başladıklarını belirten MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise, “Pozisyonlar yakaladık ama golü bulamadık. Biz bundan sonra kalan iki maçımıza bakacağız. Bu sonuç herkese hayırlı olsun” diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.