Mustafa Denizli:'Ben Kocaman'ın yerinde olsam...'

Mustafa Denizli:'Ben Kocaman'ın yerinde olsam...'

Mustafa Denizli, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçta alkış konusuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

PTT 1'inci Lig'den Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli, yeşil mavililerin ses getiren bir ekip olması için neler yapılabileceğini yönetimle değerlendireceklerini belirterek, "Hedefimizi lig bittikten sonra belirleyeceğiz" dedi.

Ligde son maçını sahasında 1461 Trabzon'a karşı oynayacak olan Çaykur Rizespor, hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde sürdürüyor. Teknik direktör Mustafa Denizli, göreve geldiği günden bugüne kadar her şeyin planladığı gibi gittiğini belirterek, kısa sürede iyi bir ekip çalışması ile başarıyı yakaladıklarını ifade etti. Rize'de kaybolan heyecanın geri geldiğini anlatan Denizli, şöyle konuştu:

"Sezon için hedeflerimizin tamamını gerçekleştirerek Çaykur Rizespor'u Süper Lig'e taşıdık. Son hafta bunu 1461 Trabzonspor maçı ile kutlayacağız. Bütün futbolcular ve şehir bu mutluluğa 1461 Trabzonspor maçı ile son noktayı koyacağız. Hemen ardından gelecek yıllarda şehrin daha büyük başarılar yaşaması için çalışmalara başlayacağız. Çaykur Rizespor'un Türkiye'de ses getiren bir ekip olması için neler yapılabilir bunu yönetimle değerlendireceğiz. Nasıl bir yol izleyeceğimizi kararlaştıracağız. İddia, her zaman insanların çalışma şevkini üst düzeyde tutar. Böyle bir ortamın nasıl oluşturulacağını konuşacağız. İddialı ekipler nasıl kurulur bunları çok iyi biliyoruz. Defalarca yaşadığımız olaylar. Kendi yol haritamızı kendimiz çizeceğiz."

"HEDEFİMİZİ LİG BİTTİKTEN SONRA BELİRLEYECEĞİZ"

Takımların yol haritalarının çok önemli olduğunu ve mutlaka hedefleri olması gerektiğini ifade eden Denizli, "Liglerde kümede kalmak, kümede kalmaya oynamak bir hedef değildir. Bu hedeflerin ortaya çıkabilmesi için güçlü tablonun olması lazım. Bunun için sportif kadro ve sportif bütçenin ortaya konması lazım. Teoride konuşulması çok önemli değil, pratiğe dökülmesi çok önemli. Pratiğe geçirdiğimiz zaman hedeflerimizin gerçekleşme oranı ortaya çıkar. Hedefimizi lig bittikten sonra belirleyeceğiz" dedi.

FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİNİ DEĞERLENDİRDİ

Denizli, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçına yönelik Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın Galatasaray'ı alkışlamak için henüz zemin oluşmadığı yönünde bir açıklama yaptığını hatırlatarak, "Fenerbahçe'nin teknik direktörü siz olsaydınız Galatasaray'ı alkışlar mıydınız?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Her şey için her türlü zemin her zaman hazırdır. Yeter ki onu değerlendirelim. Bu bence tarihi bir fırsattı, değerlendirmedik. Kimse merak etmesin, bir gün Fenerbahçe Galatasaray'ı, Galatasaray Fenerbahçe'yi alkışlayacaktır. O günü kim öne çekerse orada iz bırakacak."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.