Kazmaz`dan hakemlere sert uyarı

Kazmaz`dan hakemlere sert uyarı

Çaykur Rizespor Yöneticisi Remzi Kazmaz Karşıyaka maçı öncesi hakemlere yönelik sert uyarılarda bulundu.

Kazmaz’ın açıklaması şöyle:
“Son haftalarda artan hakem hatalarından birçok kulüp ve futbolcular bir hayli zarar görüyor.Hakem hataları her zaman oluyor ve bazı hakem hataları ise telafisi imkansız zararlar doğuruyor.
        Özellikle ligde şampiyonluğa giden takımların 1 puana dahi ihtiyacı olduğu bugünlerde bariz bir hakem hatasıyla ligde hedefinden uzaklaşması ,puan kaybetmesi hatta şampiyonluk yarışından kopması sadece bir puanla ölçülemez.
       Ekmeğini futboldan kazanan futbolcuların ilerisi için futbola ve kendilerine olan inancını sarsıyor.Futbolun adaletine olan güvenleri kayboluyor.Haliyle teknik adamlar  emekleri boşa gidiyor.Bir yıl akıttıkları ter bir dakikada buhar oluyor.
       Ya taraftarlar!.. Tuttuğu takımın basiretsiz hakemler tarafından mağlup edilmesini hazmedemiyor ve hıncını yönetimden alıyor.
      Y yönetim kime ne diyecek .Bir tarafta takım mağlup olmuş diğer taraftan şampiyonluk hayalleri gidiyor bir taraftan taraftar isyan ediyor……..Yani yıllarca emek sarfederek bir takıma milyonlarca lira masraf ediyorsun işinden gücünden evinden oluyorsun.
        Ne Musaya,Ne İsaya yaranıyorsun.Hakemlerin bariz hatalarının en büyük faturası yöneticilere kesiliyor.
        Çaykur Rizespor büyük bir kulüp.2 yıldır FİFA ve UEFA kriteri uygulayan tek takım.Ne karşı takımla ne federasyonla  nede hakemlerle bir işi olmadı, olmaz.Biz her şeye  Ahlaki ve Etik Kurallarla bakıyor ve hareket ediyorsak  bu bizim hakkımızı aramayacağımız anlamı çıkmasın.Biz futbolu adam gibi oynadık ve yine adam gibi oynamaya devam edeceğiz.Ama son ADANASPOR maçı bizim için bir nokta olmuştur.
        Futbolda her kim bizim puanımızı  hatalarla alırsa her kim maçlarda bizim emeğimizi çalarsa bunun hesabını sorarız.Çaykur Rizespor Yönetimi başarılı ve güçlüdür.Her türlü haksızlığa karşı aynı yöntemlerle cevap vermesini bilir.
      Bizden uyarması!.. Bize karşı yapılan her türlü haksızlığın hesabını sorarız- soracağız.Centilmenlik içinde hak eden kazansın lafımız yok  ama ayak oyunlarıyla veya başarısız ve acemi hakemlerin kararlarıyla puanlarımız çalınırsa bunun  sorumluları da hesap vermeye hazır olsunlar.
      Rizeli sakindir,centilmendir,iyi niyetlidir.Ama bamteline basılınca  hakkını  her alanda her türlü arar.Yapılan haksızlığa karşı susmaz.
        Artık Rizespor yönetimi de bu türlü bariz hakem hatalarına karşı  gerek hakemleri gerekse TFF ilgililerini son bir kez daha uyarmayı ve kalan maçlarımızın hepsinde futbolu Adaletli ve Kuralına göre oynanmasını son derece arzu ediyor ve istiyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.