İbrahim Turgut: “Son Haftalarda İstemediğimiz Sonuçlar Aldık”

ÇAYKUR RİZESPOR BAŞKANI İBRAHİM TURGUT ÇAYTV'DE YAYINLANAN GOL OLSUN PROGRAMIDA AÇIKLADI. SON HAFTALARDA İSTEMEDİĞİMİZ SONUÇLAR ALDIK. RİZESPOR’U VE RİZE’Yİ MUTLU ETMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ DEDİ

Trendyol süper lig takımlarından olan Çaykur Rizespor, 22 Eylül Pazar günü Samsunspor ile oynayacağı maça hazırlanıyor. Sezona Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak başlayan Yeşil-Mavililer, daha sonra deplasmanda Adana Demirspor’u 2-1 mağlup etti. Fakat Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Galatasaray karşısında alınan farklı mağlubiyetler sonrası taraftarını üzdü. Üç maçta toplam 11 gol yiyen ve sadece bir gol atabilen Rizespor, bu kötü gidişata dur demek istiyor. Çay TV ekranlarında yayınlanan Gol olsun programında her hafta takımın durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Spor yazarları Alihan Telatar ve Selim Denizalp’ın bu haftaki konuğu Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut oldu. Başkan Turgut, bu başarısızlığın nedenlerini açıkladı.


TURGUT: “RİZESPOR’U VE RİZE’Yİ MUTLU ETMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan İbrahim Turgut, ilk gün ki azim ve inançla yola devam edeceklerinin altını çizdi.


TURGUT: “TAKIMIMIZ ÇALIŞKAN VE DİRİ, HOCAMIZ ÇOK KALİTELİ”    
Başkan Turgut, transferlerde geç kalındığı ile ilgili söylemlere de cevap verdi.


TURGUT: “HER YIL BİZ BUNLARI GÖZDEN GEÇİRİYORUZ”
Bazı futbolcular arasında ücrette dengesizlik oluştuğuna dair çıkan haberler de Başkanın gündemindeydi.


TURGUT: “SAMSUNSPOR MAÇINDA STADYUMU TIKLIM TIKLIM DOLDURALIM”
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, Pazar günü oynanacak olan Rizespor-Samsunspor maçı için Rizeli taraftara seslendi: “stadyumu tıklım tıklım doldurup, galibiyeti maç sonu hep birlikte yaşayalım istiyorum” dedi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.