Gaziantepspor Rize'nin Beleası

Gaziantepspor Rize'nin Beleası

PTT 1. Ligde üst üste 5. sezonunu geçiren Rizespor geçen yıl olduğu gibi bu yıl da belalısı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile ligdeki ilk maçına çıkacak.

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda ligin ilk karşılaşmasında Rize'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Rizespor'un bu karşılaşması 20.00'den itibaren TRT 3 Spor'dan canlı yayınlanacak.

PTT 1. Ligde bu sezon 5. kez yer alacak Rizespor yarın (pazar günü) geçen sezonun son karşılaşmasında seyircisiz oynama cezası aldığından bayan taraftarlar ile 12 yaş altı çocukların izleyeceği karşılaşmada ligde bir türlü üstünlük sağlayamadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.

Taraftarından yoksun pazar günü 20.00'de ligin ilk karşılaşmasına çıkacak olan Yeşil Mavililer, geçen yıl da sezonun ilk karşılaşmasını Rize'de Gaziantep temsilcisiyle yapmış ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrılmıştı. TRT 3 Spor'dan canlı yayınlanacak Yeşil Mavililerin bu sezonun ilk karşılaşmasında Balıkesir Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Aytekin Durmaz düdük çalacak.

Son 4 sezonda iki takımın karşı karşıya geldiği 8 mücadelede Gaziantep'in Rizespor'a karşı ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 4 sezonda Karadeniz temsilcisi Güney ekibini sadece bir kez mağlup edebildi. 3 karşılaşmanın berabere tamamlandığ mücadelelerde Antep temsilcisi 4 kez galibiyet sevinci yaşadı. Bu karşılaşmalarda Antep filelerine 5 gol gönderen Yeşil Mavililer, 14 golü ise kalesinde gördü.

İŞTE SON SEKİZ KARŞILAŞMADA ALINAN SKORLAR

Rizespor - Gaziantep B.B. : 0-0

Gaziantep B.B. Rizespor : 3-0

Gaziantep B.B. Rizespor : 3-0

Rizespor - Gaziantep B.B. : 1-0

Gaziantep B.B. Rizespor : 3-0

Rizespor - Gaziantep B.B. : 1-2

Gaziantep B.B. Rizespor : 1-1

Rizespor - Gaziantep B.B. : 2-2

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.