Erhan Şentürk Rizespor'da

Erhan Şentürk Rizespor'da

Çaykur Rizespor transfer komitesi son olarak Karşıyaka forması giyen Galatasaray'lı 1989 İstanbul Eminönü doğumlu forvet oyuncusu Erhan Şentürk ile anlaşma sağladı.

Teknik Direktör Engin Korukır'ın Kartalspor'dan öğrencisi olan ve transfer edilmesini istediği genç forvet oyuncusu ile her konuda anlaşma sağlanırken resmi imzanın atılmasının beklendiği bilgisine ulaşıldı.

Erhan Şentürk Kimdir ?
4.Mayıs.1989 İstanbul Eminönü
2000 - 2008 tarihleri arası Galatasaray SK'nın altyapısında oynadı. 2008 tarihinde Galatasaray SK teknik direktörü Michael Skibbe tarafından A takıma alındı. İlk maçına TFF Süper Kupa mücadelesi olan Kayserispor Kulübü karşısında verdi.

2008-09 sezonunda Diyarbakırspor takımına kiralandı.Galatasaray ile 3 yıllık profesyonel anlaşma sağlamıştır. 2010 yılında Denizlispor'dan alınan Çağlar Birinci'ye karşılık olarak verilmiştir. Ama Denizlispor ile anlaşma tam olarak sağlanamamamıştır.

Bunun üzerine 2010-11 sezonu için 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'a kiralık verilmiştir.

2011-12 sezonun yaz transfer döneminde 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'ya kiralık olarak transfer oldu.İzmir ekibinde 26 maçta 1772 dakika forma giyen Erhan Şentürk 3 gol atmıştı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.