Erciyes Kaybetti Zirve Atmacaya Kaldı

Erciyes Kaybetti Zirve Atmacaya Kaldı

PTT 1. Lig'de, 9. haftanın kapanış maçında Kayseri Erciyesspor, sahasında Boluspor'a 3-2 yenilince Rizespor zirvede yalnız kaldı.

Boluspor karşısında karşılaşmanın 15. dakikasında Gohou ile 1-0 öne geçen Kayseri ekibi, 36. dakikada oyuncusu Fatih'in kendi kalesine attığı golle üstünlüğünü kaybetti. 50. dakikada Emrah'ın golüyle tekrar öne geçen Kayseri Erciyesspor karşısında, 87. dakikada Nwankwo ve 90. dakikada Engin ile iki gol bulan Boluspor, maçtan 3-2 galip ayrılmayı başardı. Kayseri ekibi, haftayı puansız kapatarak liderliğini yitirdi.

Ligde 9. hafta maçlarının ardından Rizespor, 20 puanla liderliğe yükselirken, son puan durumu şöyle oluştu:



BOLU DESTAN YAZDI

PTT 1. Lig'in 9. haftasına lider olarak giren Kayseri Erciyesspor, Kadir Has Stadyumu'nda Boluspor'u ağırladı. Mücadeleden Boluspor müthiş bir geri dönüş yaparak 3-2 galip ayrıldı ve büyük bir sürpriz yaptı.

Kayseri Erciyesspor'un gollerini 15. dakikada Gerard Gohou ve 50. dakikada Emrah Bozkurt atarken, Boluspor'un gollerini 36. dakikada Fatih(kk), 87. dakikada Kinsgley Nwankwo ve 90. dakikada Engin Aktürk kaydetti.

Hızlı başlayan mücadelede 15. dakikaya gelindiğinde Gohou, Kayseri temsilcisini 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gole Boluspor'un cevabı ise 36. dakikada Fatih'in kendi kalesine attığı golle geldi. İlk yarıda başka gol olmadı ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında ise yine Kayseri Erciyesspor hızlı başladı ve 50. dakikada Emrah Bozkurt'un golüyle tekrar öne geçti: 2-1. Bu golün ardından ise uzun süre gol sesi çıkmadı fakat son dakikalara gelirken, 87. dakikada Boluspor'dan Nwankwo sahneye çıktı ve durumu 2-2'ye getirdi. Dakikalar 90'ı gösterdiğinde ise Engin Aktürk, Boluspor'u 3-2 öne geçiren golü attı ve Boluspor müthiş bir geri dönüşe imza attı. Maç da 3-2'lik skorla sona erdi.

Bu sonucun ardında Kayseri Erciyesspor 17 puanda kalırken, sıralamada da 2. sıraya düştü. Boluspor ise puanını 12'ye yükseltti ve alt sıralardan kurtuldu.

Gelecek hafta Kayseri Erciyesspor, Çaykur Rizespor deplasmanına giderken, Boluspor kendi sahasında Adanaspor'u ağırlayacak.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.