Denizli:'Eksiğimiz var, korkumuz yok'

Denizli:'Eksiğimiz var, korkumuz yok'

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli, yarın oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediye maçı öncesi spor yazarı Selim Denizalp’a bir dizi açıklamalarda bulundu.

kinci devrenin ilk maçı olan G.Antep BŞB karşılaşması için beş gün önceden bu şehire geldiklerini hatırlatan Denizli;” Hava şartları sebebiyle buraya erkenden geldik. Çalışmalarımız G.Antep Celal Doğan tesislerinde sürdürüyoruz, maçın başlama saati 12:30 olduğundan bizde bu saatte idman programı yaptık, şuana kadar yaptığımız çalışmalardan memnunum” ifadesini kullandı.

Spor yazarı Selim Denizalp’in yarın oynanacak olan lig maçı öncesi yeni bir transfer takıma katılacak mı ? sorusuna karşı, Denizli; ” Hayır, bu maç öncesi yeni bir isim takıma katılmayacak, büyük bir ihtimalle önümüzdeki hafta transferler netleşir” açıklamasında bulundu.

Eksiğimiz var, Korkumuz yok !

Ç.Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli, yarın ki maçta özellikle forvet bölgesinde yaşanan üst düzey sıkıntı, sizi korkutuyor mu ? sorusuna karşın;” Eksiğimiz var, ama korkumuz yok” sözleri ile cevap verdi.

Sakatlık Şoku!

Öte yandan Ç.Rizespor’un Denizlispor’dan transfer ettiği 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Oğuzhan Berber’den kötü haber geldi.

Yeni takımıyla çıktığı çalışmada sağ dizinden aldığı darbe sonrası acı içinde çalışmayı yarıda bırakan Oğuzhan’ın tedavisine başlandığı, bu futbolcunun çok büyük olasılıkla yarın oynanacak olan G.Antep BŞB maçında görev alamayacağı öğrenildi.

2270 gün sonra PTT 1.Ligde bir maça çıkacak…

Ç.Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli tam 2270 gün sonra bir alt ligde takımın başında olacak.

Mustafa hoca 2003-2004 sezonunda o zamanki adı olan 2.A kategorisi grubunda Ege temsilcisi Manisaspor’u çalıştırmış, bu takımla son maçına 15-05-2004 tarihinde Manisaspor ile evinde K.Erciyesspor takımları karşı karşıya gelmişti. Müsabaka 1-1 sona ererken, Mustafa Denizli ‘nin çalıştırdığı Ege temsilcisi o sezon güçlü kadrosuna rağmen bir üst lige çıkma başarısı gösterememiş ve Mustafa hoca Manisa takımıyla yollarını ayırmıştı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.