Cernart ` Rize`de mutluyum

Cernart ` Rize`de mutluyum

Ç.Rizespor a ikinci yarıda gelen ve 9 gol atarak takımını şampiyonluğa sürükleyen kaptan Sernart Seneye aynı hedefi hedeflediklerini söyledi

Ligin ikinci yarısında Ç.Rizespor a transfer olan ve PTT 1 liginde attığı kritik gollerle takımını sırtlayan kaptan Sernart Rize de olmaktan mutlu olduğunu söyleyerek” Süper lig takımlarından birçok teklif almıştım, menajerim aracılığı ile bu teklifler Karabük’teyken bana geldi..her futbolcu süper ligde oynamak ister, ancak ben tercihimi Rizespor dan yana yaptım, daha doğrusu Mustafa Denizli”nin Rizespor da olması benim buraya gelmeme sebep oldu” dedi.

           SENEYE DEVAM

-PTT 1 Liginde şampiyonluğa oynayan takımın kaybetme lüksü olmadığını söyleyen tecrübeli kaptan Sernart” Süper ligde ya zirveye oynarsın ya ligde kalmaya, ancak bu ligde zirvede oynayacaksan kaybetme lüksün yok, ligin ikinci yarısında Rizespor a gelirken Mustafa Denizli”nin hedefini biliyordum ve o nedenle Rizespor a geldim. Seneye süper ligde yine hedefleri olan bir takım olacağız” dedi.

           KISA SÜREDE UYUM SAĞLADIM

-Ligde birçok sporcuyu tanıdığını söyleyen kaptan Sernart “ 2,5 yıl Karabükspor da futbol oynadım, Mesut Bakkal in takımın başında gelmesi ile bazı sorunlar yaşandı ve ayrılmak zorunda kaldım. Tekrar Karabük e gitmek isterim, şu an Mesut Bakkal Karabük”ten ayrıldı ve takım küme düşme tehlikesi yaşamakta. Karabük te çok iyi arkadaşlarım var, onlar adına üzülüyorum” dedi.

  İŞİM GOL ATMAK

-Kritik maçlarda attığı goller ile Rizespor un şampiyonluğa koşmasına neden olan kaptan Sernart takım içinde çok iyi arkadaşlık bağı bulunduğunu söyleyerek” Takımda hiçbir arkadaşım ile sorunum olmadı, bizim hedefimiz belliydi ve bu hedefi tutturmak için tüm arkadaşlarım ile birlikte mücadele ettik, başarı asla benim olamaz, biz bir ekibiz ve ekip olarak başarıya imza attık, benim işim gol atmak, işimi yapabildiysem benden mutlusu yok” dedi.

         KİMSEYLE KIYASLANMAM

-Kendisinin Hacı ye benzetilmesine cevap veren Rizespor takım kaptanı Sernart “ Hacı çok iyi goller atan benim vatandaşım, herkesin yeri ayrıdır, kimseyle kıyaslanmak istemem, herkes kendi işini yapıyor. Her futbolcu sahaya çıktığında kazanmak ister ve bende o hırsla mücadele ettim, attığım gollerden sonra oğlum Marco” nun ismini koluma yazmışım ve o ismi öpüyordum” dedi.  
AYNI DESTEĞİ BEKLİYORUZ

-Taraftarın desteği ile süper lige çıktıklarını söyleyen Rizespor takım kaptanı Sernart” H           er maçta taraftarlarımız yanımızda oldu ve bizlere sürekli destek verdiler, şampiyonlukta taraftarlarımızın katkısı büyük, süper ligde aynı desteği kendilerinden bekliyoruz. Rize de tek düşüncemiz iyi futbol ve Rize halkı atmosfer olarak futbolu seven bir halk, aynı şekilde süper ligde taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

       RİZE DE DEVAM

-Gazetecilerin Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray dan teklif gelmesi durumunda bu takımlara gider mısınız sorusuna “ Rize de mutluyum, şu an oynadığım ve başarısına katkı sağladığım bir takımdayım, önümüzde ki sezon bu takımlar ile maçlarımız var. Rizespor asla hedefsiz olmayacak. Şu an oynadığım bir takım var ve bu takımla yoluma devam etmek istiyorum” dedi.




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.