Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut’tan İddialı Açıklamalar: "Avrupa Hayaline Ulaşmayı Hedefliyoruz"

Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut’tan İddialı Açıklamalar: "Avrupa Hayaline Ulaşmayı Hedefliyoruz"

TRENDYOL SÜPER LİG’İN İLK İKİ HAFTASINDA 4 PUAN TOPLAYAN ÇAYKUR RİZESPOR’UN BAŞKANI İBRAHİM TURGUT, “İNŞALLAH DAHA GÜÇLÜ, BAŞARILI, YUKARI DOĞRU OYNAYAN BİR TAKIM OLACAĞIMIZA İNANIYORUM.” DİYEREK TARAFTARLARI UMUTLANDIRDI

Başkan Turgut, Çaykur Rizespor’un bir "sevda" olduğunu vurgulayarak, bu sevdayı Avrupa sahnesine taşımayı hedeflediklerini belirtti. “Eksiklerimizi gidermek için çalışıyoruz. Takıma yeni ilaveler yapacağız. İnşallah daha güçlü bir takım olacağız,” diyen Turgut, taraftarlarıyla bir aile olduklarının altını çizdi. Ayrıca, takıma bir forvet, bir orta saha ve Emirhan’ın yerine bir stoper transferi yapmayı planladıklarını açıkladı. Teknik direktör İlhan Palut ile uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Turgut, “İnşallah İlhan hocamız ile daha büyük başarılara imza atacağız,” dedi.

Rizespor’un Ortak Paydası: Şehirde Yeni Projeler

Şehir merkezinde taraftarların erişimini kolaylaştırmak için yeni projeler üzerinde çalıştıklarını belirten Turgut, Memişağa Parkı’nda bilet satış noktası ve Atmaca Spor Mağazası açacaklarını duyurdu. Belediye Başkanı Rahmi Metin ile iş birliği içerisinde olduklarını söyleyen Turgut, Fenerbahçe maçı öncesinde bilet alımını kolaylaştırmak için mobil araç hizmeti sunacaklarını ifade etti.

Turgut, Çaykur Rizespor’un sadece bir futbol kulübü değil, Rizelilerin gönlünde taht kurmuş bir ortak payda olduğunu belirterek, “Rizespor’u bir adım daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu seneki hedefimize ulaşmak için çok çalışıyoruz,” dedi. Başkan Turgut’un açıklamaları, hem taraftarlar hem de Rizespor camiası için büyük bir heyecan yarattı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.