Çaykur Didi Stadyumu Yeni Sezona Hazırlanıyor: Zemin Yenileme Çalışmaları Tamamlanıyor

Çaykur Didi Stadyumu Yeni Sezona Hazırlanıyor: Zemin Yenileme Çalışmaları Tamamlanıyor

ÇAYKUR RİZESPOR’UN EVİ DİDİ STADYUMU, YENİ SEZONA MODERN VE DAYANIKLI BİR ZEMİNDE MERHABA DEMEYE HAZIRLANIYOR. 20 MAYIS’TA BAŞLAYAN ZEMİN YENİLEME ÇALIŞMALARININ 1 HAFTA İÇİNDE TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

Çaykur Rizespor’un evi Çaykur Didi Stadyumu, yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. 20 Mayıs’ta başlayan zemin yenileme çalışmalarının, 1 hafta içinde tamamlanması bekleniyor. Dünyanın en iyi hibrit zemin firmalarından biriyle anlaşan Çaykur Rizespor, stadyum zeminini yenileyerek modern ve dayanıklı bir yapıya kavuşturuyor.

Modern ve Dayanıklı Zemin
Çaykur Didi Stadyumu’nun yenilenen zemininde alttan ısıtma, vakumlu su tahliye ve havalandırma sistemi bulunacak. Bu teknolojik yenilikler, stadyum zemininin her türlü hava koşulunda en iyi performansı göstermesini sağlayacak. Doğal ve hibrit çim kombinasyonuyla hazırlanan zemin, hem oyuncuların performansını artıracak hem de estetik açıdan mükemmel bir görüntü sunacak.

Yeni Sezonun Açılış Maçı
Çaykur Didi Stadyumu, yeni sezona 12 Ağustos Pazartesi günü saat 21.00’de oynanacak olan Çaykur Rizespor - RAMS Başakşehir karşılaşmasıyla merhaba diyecek. Bu önemli maç, yenilenen zeminin ilk sınavı olacak ve futbolseverler için heyecan dolu anlar yaşatacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.