Ç.Rizespor 'Balığa' Doydu

Ç.Rizespor 'Balığa' Doydu

Ç.Rizespor, bugün Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Ç.Rizespor yönetim kurulu üyeleri Mustafa Baltacı, Ali Haydar Er ve Sadullah Köse, sportif direktör Oğuz Aydın, yardımcı teknik direktörler ve futbolcuların gerçekleştirdiği ziyarette, takım kaptanı Mehmet Al, Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız’a forma hediye etti.

Engin Korukır, Giresun’da…

Ç.Rizespor teknik direktörü Engin Korukır’ın bugün Giresun’da oynanan ZTK maçı Giresunspor – Mersin İdman Yurdu karşılaşmasını yerinde takip ettiği için ziyarette bulunmazken, kafile daha sonra Başkan Süleyman Yıldız’ın yemek davetine geçti.


Olta balık restoranda gerçekleşen öğle yemeğinde futbolcular Çinakop ızgara, Barbun, mezgit, Zargana ve İstavrit tava menüsünden sonra karşılıklı sohbet eşliğinde sohbetlerini içtikleri çaylarla yudumlayarak tesislere gitti.



Kaleci Davit Lorıya sürpriz doğun günü kutlaması

Ç.Rizespor’un başarılı Kazak kalecisi Davit Lorıya’ya dün sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Kazak eldivene hazırlanan doğum günü kutlamasına takım arkadaşları eşlik ederken, başarılı eldiven 32 yaşına girdi. Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız, Davit Lorıya hediyeler verirken, başarılı eldiven kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını kesti, kesilen pastayı takım kaptanı Mehmet Al, kalecisine elleriyle ikram etti.


Sakatlıklar Ç.Rizespor’un yakasını bırakmıyor !

Sezon ’un ikinci haftasında oynanan A.Demirspor maçında sakatlanan Çetin Güngör, içerde son oynanan Denizlispor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan ve tahminen 4-5 hafta sahalardan uzak kalan Sezer Özmen’den sonra yeşil mavili ekipte başarılı orta saha oyuncusu Hakan Hacıbektaşoğlu sakatlar kervanına katıldı. Öte yandan Sezer Özmen'in haftaya entrenmanlara katılacağı bildirildi.

Dün yapılan idmanda ayak bileğinden sakatlanan Hakan, yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.






Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.