Ç.Rizespor 2 Kayseri Erciyesspor 2 maç özeti ve golleri

Ç.Rizespor 2 Kayseri Erciyesspor 2 maç özeti ve golleri

Ç.Rizespor evinde Kayseri Erciyesspor ile berabere kalarak puanları paylaştı.

PTT 1. Lig'in 10. haftasında Ç.Rizespor seyircisi önünde Kayseri Erciyesspor'u ağırladı. Maça ev sahibi ekip hız başladı 16. dakika da Cenk Ahmet'in muhteşem golü ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Ceza sahasının dışında topla buluşan Cenk Ahmet sert şutuyla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Rizespor 42. ve 72. dakika da talihsiz bir şekilde kalesinde gol gördü. Gerard Gohou'un 2 golu ile öne geçen Erciyes'e son sözü  ise Murat söyledi.Murat Sözgelmez 90. Dakika da fileleri havalandırdı. Murat bir golle birlikte Rizespor'un 2000. golünü de kaydetmiş oldu. İki ekipte hanesine 1 puanı yazdırırken Ç.Rizespor 21 Kayseri Erciyesspor 18 puana ulaştı.

İŞTE CENK AHMET'İN MUHTEŞEM GOLÜ

Ç.RİZESPOR 1 - 0 K. ERCİYESSPOR

Cenk Ahmet ceza sahasının dışından sert şutla meşin yuvarlağı filelere gönderdi.



SKORA EŞİTLİK GELDİ

Konuk Ekip 42. Dakika da skora eşitliği getiren golü kaydetti.


K. ERCİYESPOR ÖNE GEÇMEYİ BAŞARDI

1-1'lik eşitlik 72. dakika bozuldu. Ç.Rizespor kalecisi Fırat topu uzaklaştırmak isterken meşin yuvarlak Gerard Gohou'ta çarparak filelerle buluştu.



Ç.RİZESPOR 2-2 K. ERCİYESSPOR

Son sözü Murat söyledi 90. dakika da söyledi. Skoru 2-2'ye getiren Murat takımına 1 puan kazandırdı.



Ç.Rizespor 2  Kayseri Erciyesspor 2 maç özeti ve golleri izle. ptt 1. lig rize erciyes maçı. Rize erciyes maçı izle. rize 2 erciyes 2 maç özeti izle. çaykur rizespor 2- kayseri erciyesspor 2 maç özeti ve golleri izle. maç özeti izle rizespor kayseri erciyesspor. çaykur rizespor 2-2 kayseri erciyesspor. rizespor 2 erciyesspor 2 maç özeti ve golleri. rizespor 2 kayseri erciyesspor 2 maç özeti ve golleri izle. maç özetleri izle. rize erciyes maç özeti izle. Ç.Rizespor 2 K.Erciyesspor 2 maç özeti ve golleri izle.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.