“Bu Maç Bizim İçin Başlangıçtır”

“Bu Maç Bizim İçin Başlangıçtır”

PTT 1. Ligi’nin ilk haftasında Çaykur Rizespor evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır bu maçın kendileri açısından bir başlangıç olduğunu ifade ederek, “Çok önemli bir takımla oynadık. Ayağa çok iyi pas yapan bir takım ile oynadık. Böyle bir takıma karşı yenik durumdan öne geçerek galibiyet almak futbolcularımın direncini gösterdi. Kazanma arzusuyla bu maçı aldık. Bu bir başlangıçtır. Bu maçtan çok fazla ders çıkaracağız. İlerleyen haftalarda daha fazla mücadele eden topu ayağında uzun süre tutan bir takım oluşturacağız. Maçın başında girdiğimiz 3 net gol pozisyonu vardı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor çok rahat oynayan bir takım. Bayan taraftarlarımıza helal olsun. Taraftar asildir, birinci adamdır. Bu maçta onların eksikliğini hissetmedik. Bana göre yediğimiz kırmızı karta neden olan ikinci sarı kart kararında da hakemin kararı doğruydu“ dedi.
Galibiyeti getiren golün sahibi Çaykur Rizesporlu futbolcu Cenk Ahmet yaptığı açıklamada, “Top öyle bir geldi ki bana ‘vur’ dedi. Ayağa da güzel oturdu gol oldu. İyi bir başlangıç yaptık. Güzel bir galibiyet aldık. Yeni gelen arkadaşlarımız var onların adaptasyon sorunları hallolduktan sonra daha iyi bir Çaykur Rizespor izlettireceğiz” derken, Orhan ise açıklamasında “Galibiyetle başlamak bize moral oldu. Devamını getirmeyi istiyoruz“ diye konuştu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, mağlup olmalarına rağmen mücadelelerinden dolayı oyuncularını kutlayarak, “Sezonun ilk maçı. Biz bu lig için iyi hazırlanarak sahaya çıktık. En azından kazanamayacaksak da kaybetmeyecektik. Oyunun büyük bölümüne bu planımızı yaydık. Son dakikada yediğimiz golle mağlup olduk. O kadar iyi mücadele sonunda yediğimiz talihsiz golle yenildik. Ben oyuncularımızı mağlup olmamıza rağmen kutluyorum” şeklinde konuştu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolculardan Sefa, “1-0 öne geçtikten sonra 20 dakika oyunu elimizde tuttuk. Son dakikalarda da topu tutabilseydik sonuç farklı olurdu” derken, takım arkadaşı Volkan ise, “Topun adaletsizliğini bugün de gördük. Çok iyi mücadele ettik. Öne de geçtik ama iki basit gol yedik. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Çaykur Rizespor’u tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.