Biz Sporcularımızı Çay Bahçelerinden Topladık!

Biz Sporcularımızı Çay Bahçelerinden Topladık!

Ardeşen Gençlikspor Kulübü (GSK) Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu, 2008 yılında çıktıkları yolda, başarılarına başarı katarak bugün Süper Lig’de mücadele etme hakkını kazandıklarını ve bu başarıda bölge kızlarının çok büyük katkısı olduğunu söyledi.

 Bölge bayanlarının genlerinde bulunan arzu ve isteklerini ön planda tutmak adına hentbol sporunu başlattıklarını söyleyen Yaşaroğlu, “Bu noktada başarılı olduğumuz inancındayız. Biz bu başarıyı elde ettiğimiz süreç içerisinde de her kesimin katkısını gördük.” Dedi.


Biz Sporcularımızı Çay Tarlalarından Topladık!
Ardeşen GSK olarak çok ciddi bir yönetime, teknik ekibe ve sporcu kadrosuna sahip olduklarının altını çizen Yaşaroğlu, “Bu takımın düşme potansiyelinde olacak inancında değilim. Biz sporcu kızlarımızı tarlalardan, yokuşlardan, Çay bahçelerinden topladık. Fırtına deresinde yüzerken bulduk. Başarımızın altında yatan sebep bizim insanlığımızın cengâverliği ve çalışma arzusudur. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Rize Hentbol’da öncü ilçe olacak.” Dedi.


Rize’ye Hentbol İçin BESYO Şart!
Rize’de hentbol’un gelişmesi için Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesinde Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunun (BESYO) kurulmasın bir elzem olduğunu sözlerine ekleyen Yaşaroğlu, “Rize’deki siyasilerimize sesleniyorum. Üniversitemiz bünyesinde mutlaka BESYO’ya ihtiyacımız var. Kurulduğu ve burada sporcu öğrenciler eğitim görmeye başladığı takdirde takımımıza büyük katkısı olacaktır. Birincisi Rize’nin hentbol’da süper lig takımı var diye hentbolcuların ilgisini çekecek ve Rize’mizi temsil eden takımımızda oynamak için sıraya girecekler. Bu da takım olarak maliyetimizi ciddi derecede düşürecektir. O yüzden yöneticilerimizin bu çabayı göstermesini rica ediyorum.” Dedi.

Biz, Rizespor Gibi Olmayacağız!

PTT 1. Lig’inde mücadele eden Çaykur Rizespor’un süper lig’de olamamasının temel sebeplerinden birinin kendini ilçelere anlatamamasına bağlayan Yaşaroğlu, “Rizespor ilçelerde yoktur. İlçelerden gereken desteği alamıyor. Bu anlamda merkezden ve diğer ilçelerden her türlü desteği almak adına kendimizi Rize’ye sunduk ve adapte ettik. Her türlü faaliyette Ardeşen GSK olarak faaliyette bulunduk. Biz sadece Ardeşen’in değil, Rize’nin takımıyız. Biz gittiğimiz Deplasmanlarda ya da özel maçlarda Rize Ardeşen diye kendimizi anlatıyoruz. Ardeşen Gençlikspor’un altında Rize yazıyor. Eğer Rize ilçeleri ile var ise güçlüdür. Ardeşen ve diğer ilçeler de ili var ise güçlüdür. Bizim anlayışımız da bu yöndedir.” Dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.