ZEKİ MUHAMMET ASLAN'DAN SAĞLIKÇILARA SİPERLİK TEDARİĞİNE DEVAM

ZEKİ MUHAMMET ASLAN'DAN SAĞLIKÇILARA SİPERLİK TEDARİĞİNE DEVAM

Birçok iş adamı kendini düşünürken kendiside bir sağlık çalışamı olan Zeki Muhammet Aslan kendi çabaları ve aldığı yardımlarla 150 adet siperlik ve 100 adet yardımcı aparat temin ederek Rize Devlet Hastanesi Müdürü Davut AKSOY ve Çocuk bölümü adına Salih ÖZ' e teslim etti..

 Birçok iş adamı kendini düşünürken kendiside bir sağlık çalışamı olan Zeki Muhammet Aslan kendi çabaları ve aldığı yardımlarla 150 adet siperlik ve 100 adet yardımcı aparat temin ederek Rize Devlet Hastanesi Müdürü Davut AKSOY ve Çocuk bölümü adına  Salih ÖZ' e teslim etti..

Zeki Muhammet Aslan yaptığı açıklamada Covid 19 pandemi salgını nedeni ile biz sağlıkçıları görünmez düsmandan korumak için yardımcı ekipmanlar  gereken zorunlu önlemlerdir.

      Bu süreçte hem ilimizden hem il dışından gelen desteklerle beraber Rize geneli bu günle beraber 500 adet siperlik , Maske takımında kulaklara zarar vermemesi için yardımcı aparat 100 adet 

Rize Devlet Hastanesi , Rize Egitim ve Araştırma Hastanesi ve Rize Devlet Hastanesi ek binasinda olan Çocuk bölümüne  150 adet  siperlik ve 100 adet yardımcı aparat verildi..

Rize Devlet Hastanesi Müdürü Davut AKSOY ve Çocuk bölümü adına  Salih ÖZ' e teslim edildi dedi..



Bu vesile ile  Ramazanımız mübarek olsun Rabbim görünür görünmez düşmanlardan virüslerden Rabbim ülkemizi muhafaza eylesin dedi...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.