Yılmaz Katmer'den Boykot ve Açıklama: "Soykırımcı İsrail’i Destekleyen Markaları Boykot Ediyoruz"

Yılmaz Katmer'den Boykot ve Açıklama: "Soykırımcı İsrail’i Destekleyen Markaları Boykot Ediyoruz"

AK PARTİ RİZE İL BAŞKANI YILMAZ KATMER'DEN BOYKOT VE AÇIKLAMA: "SOYKIRIMCI İSRAİL’İ DESTEKLEYEN MARKALARI BOYKOT EDİYORUZ" DEDİ

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, İsrail’i destekleyen markalarla ilgili boykot çağrısında bulunarak, Rizelilerin bu konuda duyarlı olmasını istedi. Katmer, bazı AK Parti üyelerinin, boykot kapsamındaki bir tesisin açılışına katılmasını "hata" olarak nitelendirdi ve bu durumun partinin duruşuna zarar vermediğini vurguladı.

"Boykotlarımız Devam Edecek"

Katmer, açıklamasında, “Soykırımcı İsrail’i destekleyen markaları boykot ediyoruz, etmeye devam edeceğiz. Rizemizde açılan ve boykot kapsamında yer alan bir tesisin açılışına arkadaşlarımızın katılmış olması bir hatadır. Bu yanlış arkadaşlarımızı da üzmüştür. Ancak bu hata, bizim Hakkın yanında duruşumuza halel vermez, vermeyecek. İnsanlığın ve Filistin’in yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

"Partimizi Karalamak İçin Linç Girişimleri Var"

Katmer, sosyal medyada kendisine yöneltilen eleştiriler hakkında da konuşarak, “Sosyal medyada paylaşılan sözlerim, bu hatayı AK Partimizi karalamak için kullananlara yönelikti. AK Partili birinin yaptığı her hata üzerinden bizi linç etmeye çalışanlara itiraz ediyorum ve edeceğim. Katil İsrail’i destekleyen markaların masalarında oturup bizi linç edenlere karşı duracağız” ifadelerini kullandı.

"Helallik Diliyorum"

Yılmaz Katmer, sözlerinin yanlış anlaşılmasından ötürü üzüntü duyduğunu belirterek, “Konuşmamdan alınanlar olmuşsa onlardan helallik dilerim” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer'in sosyal medyadan yaptığı açıklama

yilmaz-katmer.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.