Torlak Turizm Yeni Yerine Taşındı

TORLAK TURİZM YENİ YERİNE TAŞINDI. YILLARDIR BAŞARIYLA SÜRDÜRDÜĞÜ ORGANİZASYONLARLA TAKDİR TOPLAYAN TORLAK TURİZM RİZE’DE TİCARETİN KALBİNİN ATTIĞI YER ÇARŞI MAHALLESİ MENDERES BULVARINDAKİ YENİ YERİNE TAŞINDI

TORLAK TURİZM YENİ YERİNE TAŞINDI
BÖLGENİN EN ÇOK TERCİH EDİLEN ACENTALARINDAN BİRİSİ


Kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yapılan belediye bloklarının olduğu cadde açılan iş yerleri ile ışıl ışıl oluyor. Yıllardır başarıyla sürdürdüğü organizasyonlarla takdir toplayan Torlak Turizm de Rize’de ticaretin kalbinin attığı yer Çarşı Mahallesi Menderes bulvarındaki yeni yerine taşındı.

Müşterilerine daha iyi, kaliteli ve kolay ulaşılabilir hizmet sunmayı amaçlayan Torlak turizm yeni yerinde misafirlerini ağırladı. Görkemli bir açılış töreni yapıldı. Açılışa; Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör, Ak Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer,  Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Kalkandere Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Madenli Belediye Başkanı Mustafa Çalışkan, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, STK temsilcileri, İş ve siyaset camiasından çok sayıda önemli ismin yanı sıra vatandaşlar katıldı. Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı’nın yaptığı duanın ardından açılış kurdelesi kesildi.
Burada konuşan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Torlak Turizmin Rize sınırları dışına ulaşan bir marka değeri olduğunu söyledi.
Açılışa katılan misafirler Torlak Turizm ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Her biri Torlak Turizm’e övgü yağdırdı.
Torlak Turizm Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Torlak ise, yeni yerlerinde bölge insanına daha kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.
Hac ve umre organizasyonları ile adını duyuran Torlak turizm bölgenin en çok tercih edilen acentelerden birisi olarak da biliniyor. 
Torlak Turizm Seyahat Acentesi tecrübeli ve güler yüzlü personeli ile bölge halkına hizmet vermeye devam edecek.
 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.