Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Rize’de Çeşitli Temaslarda Bulundu

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Rize’de Çeşitli Temaslarda Bulundu

TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI RİZE’DE ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNDU

bakan-rize-12.jpeg

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Rize’ye gerçekleştirdiği ziyarette önemli temaslarda bulundu. İlk olarak Rize Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Yumaklı, burada Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve il protokolü tarafından karşılandı. Ziyarete, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, AK Parti Rize Milletvekilleri Muhammed Avcı ve Harun Mertoğlu, AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer de eşlik etti.

bakan-rize-15.jpeg

Bakan Yumaklı'dan Başkan Metin'e Ziyaret

Bakan Yumaklı, valilik ziyaretinin ardından Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i makamında ziyaret ederek, şehirde devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi aldı. Başkan Metin, Çay lifinden üretilen Çaydalı Mangal Kömürü, Organik Sıvı Gübre ve kedi kumu projeleri hakkında Bakan Yumaklı'ya bilgi sundu. Ziyaretin sonunda, Başkan Metin tarafından Bakan Yumaklı'ya üzerinde isminin yazılı olduğu Çaykur Rizespor forması hediye edildi.

bakan-rize-16.jpeg

Teşkilat Toplantısına Katılım

Bakan Yumaklı, beraberindeki heyetle birlikte AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer'i ziyaret ederek teşkilat toplantısına katıldı. Toplantıda, Rize'deki tarım ve ormancılık faaliyetleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

ziraat-botabik.jpeg

Ziraat Botanik Bahçesi Ziyareti

Bakan Yumaklı, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Belediye Başkanı Rahmi Metin, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile birlikte Ziraat Botanik Bahçesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında, bahçedeki bitki türleri ve sürdürülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi alındı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.