Rize’ye Yeni Valilik Hizmet Konağı Müjdesi

RİZE VALİSİ SAYIN İHSAN SELİM BAYDAŞ, GÖREVE BAŞLAMA YILDÖNÜMÜ VESİLESİYLE DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISINDA RİZE’YE YENİ BİR VALİLİK HİZMET KONAĞI YAPILACAĞINI DUYURDU

Bugün Valilik Ayder Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Vali Baydaş, göreve başladığı günden bu yana geçen bir yılın değerlendirmesini yaparak, yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantıda Vali Baydaş, mevcut valilik binasının yenileneceğini ve Rize’ye modern bir Valilik Hizmet Konağı kazandırılacağını müjdeledi. Yeni projeyle birlikte, Rize’deki kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi hedefleniyor.

VALİ İHSAN SELİM BAYDAŞ AÇIKLADI
YENİ VALİLİK BİNASI YATIRIM PROGRAMINA ALINDI


Görevindeki bir yılı değerlendiren Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, ikinci yılında Rize için önemli bir müjde verdi. Hem deniz suyu korozyonuna maruz kalması hem de artık ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle Rize Hükümet konağının yenileneceğini açıkladı. Yeni bina 2025 yatırım programına alındı. 
Detay çalışmalar ve resmi yazışmaların başladığını da duyuran Vali Baydaş, binanın iki yıl içinde tamamlanabileceğini belirtti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.