Rize'ye yeni hizmet binası geliyor

Rize'ye yeni hizmet binası geliyor

AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ MUHAMMED AVCI RİZE ESNAF VE SANATKARLAR ODALAR BİRLİĞİ BAŞKANI VE ODA BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ. AVCI ESNAF'IN SORUNLARINI DİNLEDİ

Rize'ye Yeni Hizmet Binası Geliyor

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ve teşkilat mensupları ile birlikte Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy ve oda başkanlarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında başkanlar, Avcı'ya esnaf ve sanatkârların sorunlarını ve beklentilerini dile getirdi.

img-20240823-203138-062.jpg

Birlik Başkanı Aksoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize ziyaretinde, perakende yasasıyla ilgili ve esnafın yaşadığı sıkıntıları Cumhurbaşkanı'na aktardığını belirtti. Ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'in, esnaf ve sanatkârlara verdikleri değerli katkıların yadsınamayacağını vurgulayan Aksoy, kentsel dönüşüm alanındaki Esnaf Odaları Birliği, Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Meslek Odaları için rezerve edilen yerler konusunda emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür etti.

img-20240823-203138-168.jpg

Aksoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Rize Milletvekili Avcı ve Belediye Başkanı Metin'e esnaf teşkilatı adına şükranlarını sunarak, en kısa zamanda Rize'ye yakışır bir hizmet binasını kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamak istediklerini ifade etti.

img-20240823-203138-223.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum