Rize’ye Büyük Tanıtım Fırsatı

Rize’ye Büyük Tanıtım Fırsatı

Kısa adı TOSFED olan Türkiye Otomobil Sporları Başkanı Demir BERBEROĞLU, yeterli finansal desteği bulmaları durumunda Rize’de ulusal ya da uluslararası bir ralli organize etmeyi arzu ettiklerini açıkladı.

2013 faaliyet programının açıklanmasına çok kısa bir süre kala Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED Başkanı Demir BERBEROĞLU motorsporlarını yurt geneli yaymak konusunda çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Berberoğlu konu ile ilgili olarak “Geçtiğimiz sene Samsun’da yapılan Hitit Rallisi’nin yerel yönetim, halk ve medyadan gördüğü büyük ilginin ardından, motorsporlarını Anadolu’ya taşıma konusuna öncelik verdik. Bu sene Rize'de de bir ralli organize etmek istiyoruz ve bu organizasyonun finansal alt yapısı ile çalışmalarımız sürüyor. Yeterli finansal desteği bulmamız halinde, 2013 faaliyet programımızda yer alan mahalli, ulusal, Balkan Şampiyonası veya Avrupa Ralli Kupası yarışlarından birinin Rize’de yer almasını arzu ediyoruz. Konu ile ilgili detayları görüşmek üzere önümüzdeki günlerde Rize’yi ziyaret edeceğiz.” açıklamasını yaptı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.