Rizeluyum İle Unutulmaz Bir Gün, Üniversite Öğrencileri Rize İle Kaynaştı

RİZE ÇARŞI AVM'DE DÜZENLENEN BU BÜYÜK BULUŞMA, ÜNİVERSİTEYE YENİ BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERİ ŞEHİRLE BULUŞTURARAK UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTI

Rize'nin gençlik dolu kalbi, RİZELUYUM etkinliğiyle daha da hızlı atmaya başladı!
Rize Çarşı AVM'de düzenlenen bu büyük buluşma, üniversiteye yeni başlayan öğrencileri şehirle buluşturarak unutulmaz bir gün yaşattı.

rizelyum-1.jpeg
Rize Valiliği'nin öncülüğünde ve İl Sağlık Müdürlüğü'nün koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilerin Rize'ye uyum sağlamasına büyük katkı sağladı. Ruh sağlığının önemine dikkat çeken etkinlikte, öğrencilere yönelik söyleşiler ve psikososyal destek programları düzenlendi.
Rize'nin kültürel ve sanatsal zenginlikleri, etkinlik boyunca öğrencilere sunuldu. Ayrıca öğrenciler, Rize'nin yöresel lezzetlerle de tanışma fırsatı buldu.

rizelyum-12.jpeg
Rize Valisi ihsan Selim Baydaş Rize de eğitim hayatını sürdüren öğrencilerin Rize’ye uyum sağlamaları için gerçekleştirilen etkinliğe katılan herkese teşekkür etti ve bu etkinliğin öneminden bahsetti.
RTEÜ Rektörü Yusuf Yılmaz, Vali Baydaş’tan öğrencileri için özel indirim talep etti.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, etkinliğin ilk olmayacağının ve her ay farklı etkinliklerin gerçekleştirileceği vurgusu yaptı.

rizelyum-13.jpeg
RTEÜ Rektörü Yusuf Yılmaz, Rizeluyum etkinliğinin sadece üniversiteye değil Rize’ye de uyum sağlamak için önemli olduğunun altını çizdi.
Şehirle bütünleşmenin, sosyal çevre edinmenin ve sağlıklı bir yaşam sürmenin önemi, etkinlik boyunca vurgulandı.

rizelyum-14.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.