Rize'de yapılan yeni sanayi sitesi 2. etap için çalışmalar hızlanıyor

Rize'de yapılan yeni sanayi sitesi 2. etap için çalışmalar hızlanıyor

RİZE MODERN SANAYİ SİTESİ BAŞKANLARI VE RİZE ESNAF ODALARI BİRLİK BAŞKANI BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN'İ ZİYARET ETTİ. YENİ SANAYİ SİTESİ 2. ETAP İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANIYOR

Rize'de Engindere ve Çiftekavak Sanayi Siteleri Başkanları ile Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven AKSOY , Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'i ziyaret etti. Ziyarette, Engindere Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Nalbant, Çiftekavak Sanayi Sitesi Başkanı Davut Soykan ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, sanayi sitesi yönetim kurullarıyla birlikte hazır bulundu.

Mehmet Nalbant ve Davut Soykan, Belediye Başkanı Rahmi Metin ile sanayi sitelerinin mevcut sorunlarını masaya yatırarak verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, modern sanayi sitesi çalışmaları, yol ve çevre düzenlemeleri, sanayi sitesi içinde terkedilmiş ve park halindeki araçların kaldırılması, sanayi giriş yolunun düzeltilmesi gibi konular ele alındı.

Mehmet Nalbant, sanayi sitesinin çevresindeki terkedilmiş hurda araçların kaldırılması ve bunların konumlandırılacağı park yerinin düzenlenmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Çiftekavak'ta yapılacak ikinci etap sanayi sitesi için iki sanayi sitesi başkanının uyum içinde çalıştığını belirtti. Sanayi sitesi için tahsis edilen ikinci etap alanın, esnaf ve sanatkarların talepleri doğrultusunda bir an önce çalışmalara başlanarak iş yerlerinin teslim edilmesi konusunda hem siyasetçilere hem de belediye başkanına taleplerini ilettiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.