RİZE'DE ÖĞRETMEN ÇOCUKLARINA KURA YOK İDDİASI

RİZE'DE ÖĞRETMEN ÇOCUKLARINA KURA YOK İDDİASI

BU NASIL KURA? Rize Merkez Çay İlkokulu 1.sınıf kayıtları için okula giden velilere Müdür Yardımcıları hiçbir veliye ayrımcılık yapılmayacağını ve noter huzurunda kura çekileceğini belirttiler.Buraya kadar herşey çok güzel..Hiç kimsenin hakkı yenmeden öğrenciler kuraya göre sınıflara atanacaklar...

 
BU NASIL KURA ?

Rize Merkez Çay İlkokulu 1.sınıf kayıtları için okula giden velilere Müdür Yardımcıları  hiçbir veliye ayrımcılık yapılmayacağını ve noter huzurunda kura çekileceğini belirttiler.

Buraya kadar herşey çok güzel..Hiç kimsenin hakkı yenmeden öğrenciler kuraya göre sınıflara atanacaklar...

Bugün çekilen kura sonucunda bir velinin dikkati sonucu Müdür Yardımcıları tarafından iddiaya göre öğretmen çocuklarının kuraya dahil edilmediği farkedildi.

Olay veliler tarafından şikayete konu edildiğinde iddiaya göre müdür yardımcılarının tanıdıkları birçok öğretmen çocuğunu kuraya dahil etmedikleri, aynı ve farklı okullarda görevli öğretmen çocuklarını istedikleri öğretmenlerin sınıflarına kayıt yaptıkları iddia edildi..

Konu notere iletildiğin de noter tüm sorumluluğun müdür yardımcılarında olduğunu, böyle bir durumdan haberdar edilmediğini belirtti.
Birçok velinin adeta aldatıldığı bu husus ADALET sadece sıradan vatandaş için mi geçerlidir? sorusunu akla getiriyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.