Rize’de Kıck Boks şampiyonası düzenlenecek

Rize’de Kıck Boks şampiyonası düzenlenecek

Rize’de Kıck Boks şampiyonası düzenlenecek Rize’de, Türkiye ve Dünya Kıck Boks şampiyonlarının katılımı ile engelliler ve şehit aileleri yararına şampiyona düzenlenecek.

 AKES Derneği Genel Başkanı Hasan KANSIZOĞLU ile Türkiye ve Dünya Şampiyonu Sn. Serkan YILMAZ İstanbul`da bir araya gelerek 12.05.2018 tarihinde Rize`de düzenlenecek kick boks maçı için imzalar atıldı. Bu maça yedi yerli yedi yabancı sporcumuz da katılacaktır. Hayırlı olsun dileriz.

Bu maç sonucunda elde edilecek gelir ile engelli kardeşlerimize akülü araba alınması amaçlanmıştır. Ayrıca 1980-1995 yıllar arasında şehit olan kardeşlerimizin anne,baba veya eşi için ücretsiz umre ziyaretine götürülmesi düşünülmektedir.
Kick boks maçları turnuva şeklinde yapılacak olup 5 farklı ilde daha yapılması planlanmaktadır.




Rize’de Kıck Boks şampiyonası düzenlenecek
Rize’de, Türkiye ve Dünya Kıck Boks şampiyonlarının katılımı ile engelliler ve şehit aileleri yararına şampiyona düzenlenecek. 


 
Anadolu Kültür Eğitim Spor yardım ve Dayanışma Derneği (AKES) tarafından 12 Mayıs 2018’de Rize’de Kıck Boks şampiyonası düzenlenecek. AKES Derneği Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu ile Türkiye ve Dünya Kıck Boks Şampiyonu Serkan Yılmaz, İstanbul’da bir araya gelerek şampiyona için anlaşma imzaladı. 7’si yerli 7’si yabancı olmak üzere 14 sporcunun katılacağı şampiyonadan elde edilecek gelirle engelliler için akülü araba alınması amaçlandı. Şampiyonada 1980 ile 1995 yıllar arasında şehit olanların yakınları ücretsiz kutsal topraklarda Umre ziyaretine götürülmesi hedefleniyor. Kıck Boks maçları turnuva halinde Rize’nin yanı sıra 5 ilde daha yapılması planlanıyor. 


 
Şampiyonada Avrupa Kick Boks Şampiyonu Gururumuz Demir Yumruk Lakaplı Resul Uzun’da ringe çıkacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.