Rize'de Karantinadaki Türk vatandaşlarına kemençeyle moral konseri

Rize'de Karantinadaki Türk vatandaşlarına kemençeyle moral konseri

Karantinadaki Türk vatandaşlarına kemençeyle moral konseri RİZEde, Ukrayna'dan getirilen biri bebek 142 Türk vatandaşının karantinaya alındığı yurtta moral konseri düzenlendi. Kemençe ezgileri ve Karadeniz türkülerine vatandaşlar pencerelerden alkışla tempo tutarak eşlik etti. Ukrayna'dan 3 gün önce Türkiyeye getirilerek Rizede, Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Devlet Hatun Yurdunda karantinaya alınan 142 kişi için moral konseri verildi.

 Karantinadaki Türk vatandaşlarına kemençeyle moral konseri

RİZEde, Ukrayna'dan getirilen biri bebek 142 Türk vatandaşının karantinaya alındığı yurtta moral konseri düzenlendi. Kemençe ezgileri ve Karadeniz türkülerine vatandaşlar pencerelerden alkışla tempo tutarak eşlik etti.
 
Ukrayna'dan 3 gün önce Türkiyeye getirilerek Rizede, Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Devlet Hatun Yurdunda karantinaya alınan 142 kişi için moral konseri verildi. Konserde yurt binası önünde kemençe ezgileri ve Karadeniz türküleri ile yankılandı.

Yurt bahçesinde verilen konseri karantinadaki 142 vatandaş pencerelerden takip etti. Rize Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, KYK Devlet Hatun Yurdu ve Rize Gençlik Merkezi?nin ortaklaşa düzenlediği konserde türküler söyleyen yerel sanatçı Murat Kopuz karantinadaki vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Vatandaşlar pencerelerden ezgi ve türkülere alkışla tempo tutarak eşlik etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.