Rize’de Akil sendromu

Rize’de Akil sendromu

Rize’de muhalefet partileri gece-gündüz Akiller’i bekliyor


AKİL İnsanlar’ın Trabzon ve Gümüşhane’de gerçekleştirdiği toplantılarda geniş çaplı protesto yaşanmaması Rize’deki muhalefeti harekete geçirdi. Akil İnsanlar’ın Rize toplantısı tarihini öğrenemeyen muhalefet partileri Trabzon’daki cılız tepki durumuna düşmemek için şayialar üzerine üyelerine çağrılar yapıyor.

CHP’liler Saat 10:00’da Toplandı CHP Rize Merkez İlçe Başkanlığı dün sabah partililere gönderdiği davet mesajında Akil İnsanlar’ın Rize’ye geldiğini belirterek, üyeleri partiye çağırdı. Mesajda, “Akil İnsanlar toplantı için Rize’ye gelmiştir. Toplantı bugün saat 11:00’da yapılacak. Partililerimizin saat 10:00’da Merkez İlçe’de toplanması önemle duyurulur” denildi.

Yanlış Bilgi Üzerine Dağıldı

ÇAĞRI üzerine 80 kadar partilinin apar topar CHP ilçe başkanlığında biraraya geldiği ancak ikinci mesajla partililerin dağıldığı öğrenildi. İkinci mesajda: “Sayın üyemiz yanlış bilgi alınmıştır. Yeniden toplanmak üzere herkes işine dönebilir” denildiği öğrenildi. MHP teşkilatının da her türlü kaynağı araştırarak Akiller’in geleceği gün ve saati öğrenmeye çalıştığı kaydedildi.

Akil İnsanlar Ara Verdi

AKİL İnsanlar Karadeniz Heyeti Başkanı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez, bu haftaki çalışma programlarını tamamladıklarını ve kendisinin İstanbul’da olduğunu söyledi. Hakyemez, önümüzdeki hafta programının henüz belli olmadığını, yarın belirleyeceklerini söyledi. Akiller’in önümüzdeki hafta Giresun ve Ordu illerinde toplantı yapabilecekleri belirtildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.