Rize’de 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı Gerçekleştirildi

RİZE VALİSİ İHSAN SELİM BAYDAŞ BAŞKANLIĞINDA, 2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAZIRLIK VE KOORDİNASYON DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI. OKUL ÇEVRESİ GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASI İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALAR VE ALINACAK ÖNLEMLER DEĞERLENDİRİLDİ

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş başkanlığında, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı hazırlık ve koordinasyon değerlendirme toplantısı yapıldı. Rize Valiliği’nde gerçekleştirilen toplantıya, Rize Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Öksüz, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Emniyet Müdürü Murat Türesin, Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Gençlik ve Spor Müdürü Ramazan Öztürk ve diğer yetkililer katıldı.

Vali Baydaş, toplantıda yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okul servisleri ve trafik güvenliği konularına değinerek, öğrencilerin güvenli şekilde okullarına ulaşması için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti. Özellikle yükseköğretim ve pansiyonlu okullarda yemekhane işletmelerinin hijyen denetimlerinin önemine vurgu yapan Baydaş, öğrencilerin sağlığının öncelikli olduğunu ifade etti.

Toplantıda ayrıca, okul çevresi güvenliğinin sağlanması için yapılan çalışmalar ve alınacak önlemler değerlendirildi. Vali Baydaş, öğrencilerin güvenli bir eğitim ortamında bulunmalarının önemini vurgularken, bu konuda ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde çalışmaların devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.