RİZE ŞEHİRİÇİ MİNİBÜS KOOPERATİFİ, YENİ KURULAN 6. NOLU EKSPRES HATTININ YOLCU TAŞIMACILIĞINA BAŞLADIĞINI DUYURULDU. AYRINTILAR CAYTVHABERCOM’DA

RİZE ŞEHİRİÇİ MİNİBÜS KOOPERATİFİ, YENİ KURULAN 6. NOLU EKSPRES HATTININ YOLCU TAŞIMACILIĞINA BAŞLADIĞINI DUYURULDU. AYRINTILAR CAYTVHABERCOM’DA

ŞEHİR İÇİ MİNİBÜS KOOPRETİFİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE

Artan trafik yoğunluğu ve minibüs taşımacılığı olmayan güzergahlar sebebiyle. Rize belediyesi ulaşım komisyonu ve şehiriçi minibüs kooperatifimizin istişareleri sonucunda. Alternatif çözümler üreterek yeni güzergah planlaması yapıldı.
6. Nolu EXPRES Hattından şehir merkezine girmeden Menderes bulvarı dan Üniversite kampüsten - Engindere mahallesine daha hızlı EXPRES Hat kurulmuştur.
6. Nolu EXPRES hat DSİ, Çevre ve şehircilik bakanlığı, Orman işletmeleri müdürlüğü, İl özel idare kurumlarını da kapsamaktadır. 

Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra RTE Üniversitesi - Sevgi Caddesi (TÜVTÜRK önü) Şehir hastanesi şantiye alanına kadar güzergah uzatılacaktır.
Bu 6. Nolu EXPRES hat güzergah çalışmasında Şehiriçi minibüs kooperatifimize yardımcı olan Rize Belediyesi başkanı syn Rahmi METİN’e ve Rize belediyesi ulaşım komisyonuna kooperatifimiz adına teşekkür teşekkür ederiz.
Şehiriçi minibüs kooperatifi


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.